Cвіт казкових героїв у терапевтичному відділенні Луцької центральної районної лікарні

15 вересня 2015 року у Луцькій центральній районній лікарні у рамках соціального проекту «Кольоровий світ дитинства», ініційованого компанією «Снєжка-Україна», було презентовано розмальоване художніми ілюстраціями терапевтичне відділення, в якому на лікуванні перебувають діти.

Відеоролик про відкриття оновленого дитячого відділення Луцької ЦРЛ... кольоровий світ дитинства у Луцькій лікарніЛуцька центральна районна лікарня стала п’ятою медустановою, до якої  завітала компанія «Снєжка-Україна» з проектом «Кольоровий світ дитинства». Раніше було оновлено відділення у лікарнях м. Львова, Тернополя, Житомира та Рівного.

кольоровий світ дитинства у Луцькій лікарні кольоровий світ дитинства у Луцькій лікарні

Спільна співпраця Луцької центральної районної лікарні та підприємства «Снєжка-Україна» увінчалася кольоровим результатом. Відомий виробник в Україні надав для розпису стін необхідні лакофарбові матеріали, які є екологічно чистими та абсолютно безпечними для здоров’я, а також запросив талановитих художників з Рівного, які розмалювали стіни  терапевтичного відділення яскравими персонажами з дитячих віршів і байок.

Під час офіційної презентації розмальованого терапевтичного відділення відбулася прес-конференція за участі Сергія Коновала, головного лікаря Луцької центральної районної лікарні, Галини Данилюк, менеджера зі зв'язків з громадськістю ТзОВ «Снєжка-Україна», керівництва компанії «Снєжка-Україна», художників і Луцької райдержадміністрації. кольоровий світ дитинства у Луцькій лікарніПісля презентації розмальованого відділення ростові ляльки, подарунки та веселі ілюстрації подарували маленьким пацієнтам веселе свято.

кольоровий світ дитинства у Луцькій лікарні
Компанія «Снєжка-Україна» є ініціатором і спонсором численних заходів та реалізує ряд проектів у сфері соціальної відповідальності, що є важливим вектором діяльності компанії. Соціальний проект «Кольоровий світ дитинства» дарує можливість маленьким пацієнтам по всій Україні одужувати в атмосфері затишку та охайності, а головне – діти мають змогу перенестися у світ дива та казки. Відтепер барвисті малюнки у Луцькій центральній районній лікарні додаватимуть малюкам та їхнім батькам позитивних емоцій, оптимізму та гарного настрою щодня.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал