День, сповнений яскравих вражень і емоцій в Києві

08 жовтня радісні усмішки малечі наповнювали майданчик біля дитячого відділу «Епік» у маркеті «Епіцентр К7», що у Києві. Цього осіннього дня компанія «Снєжка-Україна» організувала для відвідувачів гіпермаркету «кольорове-кльове» феєричне дійство.

Кольорові активності для дітей стали годинами арт-терапії, адже відомо, що мистецтво малювання фарбами чи олівцями не лише навчає зображувати об'єкти і розуміти  основи підбору кольорів та їх гармонійне поєднання, але й водночас позитивно впливає на емоції й настрій людини, а особливо дитини. Тож захід «Кольорово-кльово», приурочений презентації нової гіпоалергічної фарби Śnieżka KIDS, подарував і дітям, і дорослим чудове свято яскравих кольорів. Учасники заходу залюбки брали до рук пензлики і поринали у кольоровий світ розмальовок.  Малеча власноруч розфарбовувала дитячі забавки, спільно із батьками створювала різнобарвні картини, а також як початківці дизайнери-художники діти навчалися розписувати стіни міні-інтер'єру. Крім того,   дівчатка і хлопчики були захоплені   роботою візажиста, тому терпляче чекали у черзі, аби прикрасити своє обличчя неповторним візерунком аквагриму. Зафіксувати у світлинах усі свої враження, емоції і красу аквагриму   усі охочі мали можливість у фотозоні, біля тантамаресок.
Ведучий  забавляв учасників кольорового дійства,  проводив для дітей різні вікторини, конкурси, за що малеча отримувала подарунки. Завершилося свято розіграшем основних призів – дитячого будиночка, сертифіката на вироби ТМ  Śnieżka  на суму до 1000 гривень та дитячих футболок.  Щасливими володарями дитячого будиночка стали шестирічні сестрички-близнята Марія та Олександра Курак. А право на безкоштовну  фарбу для ремонту на суму до 1000 грн здобула родина Челик.  Зауважимо, що усі дівчатка і хлопчики, які брали участь у святі, отримали і гарний настрій, і сувеніри на пам'ять.
Наступна  «Кольорово-кльова» субота пройде в Одесі  у гіпермаркеті «Епіцентр» за адресою:   м. Одеса, Овідіопольський р., с. Лиманка, просп. Маршала Жукова, 99.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал