Фірмовий салон від виробника – це комфорт і зручність для покупця

Відомі виробники виготовляють не лише якісну продукцію, але й прагнуть створювати для споживачів комфортні і зручні умови для покупок. Фірма «Снєжка-Україна», що входить у міжнародну Групу компаній «Sniezka» також працює у напрямку облаштування фірмових магазинів в Україні. Зокрема, торгівельні точки від виробника функціонують у Яворові, Львові, Костополі, Житомирі і Чернігові.

Відтепер мешканці міста Виноградів матимуть змогу обирати фарби, ґрунтовки, шпаклівки, клеї, імпрегнати, лаки ТМ  Sniezka, VIDARON, FOVEO TECH у  фірмовому салоні, який обладнаний сучасним виставково-торговельними стелажами і оформлений в єдиному корпоративному стилі. Фірмовий салон «Sniezka» створено ТзОВ «Снєжка-Україна» у тандемі з ФОП Декет Кароліна Василівна. Фірмовий магазин «Sniezka» гостинно відчинив свої двері в  рамках урочистого відкриття торговельного центру будівельних матеріалів «Севлюшбуд».
У магазині представлений увесь асортимент продукції для ремонту, оздоблення інтер'єрів, фасадів,  захисту і декорування дерев'яних і металевих поверхонь. Крім того, у салоні представлені оригінальні зразки кольорів продукції. Також покупці мають змогу скористатися послугами тонувальної студії. Кваліфіковані продавці-консультанти допоможуть підібрати кольори та потрібні матеріали для ремонту і декору, враховуючи побажання і уподобання споживачів. У салоні відвідувачі не лише зможуть придбати лакофарбові матеріали, але зможуть прийти сюди, щоб отримати професійні консультації та експертні поради. Відразу заначимо, що персонал магазину пройшов відповідні навчальні семінари з якісного обслуговування споживачів. Адже якісний сервіс та задоволення потреб споживачів – це основний принцип, за яким працюють фірмові салони «Sniezka».

#мережамагазинівSniezka

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал