Івано-Франківськ заполонив кольоровий вікенд з живими скульптурами від Śnieżka Nature

4 серпня на площі Адама Міцкевича вирувало яскраве дійство від Śnieżka Nature за медіа-підтримки газети «Будексперт» та будівельного порталу «IBUD».

Програма заходу була цікавою і насиченою як для малечі, так і для дорослих. Для тих, хто побував і провів свій кольоровий вікенд з живими скульптурами, не пошкодував, а декому неймовірно пощастило ще виграти подарунок у лотерейному розіграші.

Незважаючи на спекотний та сонячний день, особливо активними у дійстві були діти, чотирнадцять з яких взяли участь у конкурсному проекті «Намалюй кімнату своєї мрії». Малеча з ентузіазмом брала до рук пензлі і палітри та натхненно перетворювала свої фантазії на твори художнього мистецтва. Батьки у цей час мали інше заняття: заповняли лотерейні квитки і кидали в урну, створену з упаковки фарби «Śnieżka Nature», щоб наприкінці мистецького заходу отримати подарунок від ТМ Śnieżka, а головним призом була акційна упаковка фарби «Śnieżka Nature».
Згодом усі присутні поринули у світ кольорової казки «Натхненні природою» за участю акторів та художників мім-театру «IF...», які продемонстрували глядачам, як кольори впливають на людей і навколишній світ, в якому вони живуть. Глядачі захоплено спостерігали за подіями на імпровізованій міні-сцені, яка зображала невелике помешкання діда і онука.

Спершу герої вистави жили кожен своїм життям і справами, а коли їхню кімнату майстри розмалювали природними барвами, то довкола персонажів все трансформувалося у яскравий барвистий світ, і вони, неначе прокинулися із довгого сну та затишшя. Дід і онук стали енергійними, веселими та жвавими, розпочали більше спілкуватися одне з одним – все це завдяки готовій кольоровій фарбі Śnieżka Nature. На створення барв якої надихнула сама природа. Після вистави присутні залюбки фотографувалися з акторами, які захопили аудиторію своєю грою.
Мистецький проект завершився нагородженням маленьких художників-дизайнерів сувенірами і подарунками від ТМ Śnieżka, а також розіграшем лотерейних квитків. Чимало їх власників отримало подарунки від компанії «Снєжка-Україна»: парасолі, ліхтарики, футболки, і одній сімейній парі пощастило виграти упаковку акційної фарби Śnieżka Nature, тому володарі акційної фарби мають шанс виграти додаткові подарунки, якщо візьмуть участь у акції «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!»
Ті, хто побував на святі «Кольоровий вікенд з живими скульптурами», отримали гарні враження, позитив, а діти – різнокольорові повітряні кульки.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал