Серед переможців фестивалю-конкурсу «Вибір року 2010» - ТМ «Sniezka»

Загальнонаціональний проект «Вибір року» щорічно, починаючи з 2001 року, здійснює ґрунтовну оцінку щодо позиціонування і просування товарів та послуг на українському ринку, визначаючи найкращих за якісними характеристиками і споживчими смаками. Завдяки репрезентативним маркетинговим дослідженням та їх прозорій методиці фестиваль-конкурс набув особливої популярності серед українських товаровиробників, компаній, підприємств та споживачів, а медаль за цей час стала символом якісної характеристики товару/послуги, підкреслюючи статус лідерства у певній товарній категорії чи галузі.

Чергова нагорода для ТзОВ «Снєжка-Україна» - це свідчення того, що компанія рухається у правильному напрямку, впевнено зміцнюючи свої позиції на ринку лакофарбових матеріалів. Незважаючи на кризові явища в економіці, завод  постійно намагається покращувати якість своїх виробів, впроваджуючи найновіші досягнення сучасних технологій. Лідерство у своїй галузі підприємство утримує завдяки завзятості, досвіду, знанням, професіоналізму та розвитку усього колективу. Сьогодні компанія активно працює та спрямовує свої зусилля щодо стратегії просування на українському ринку лакофарбової продукції нової торгової марки «VIDARON».

Довідка

ТзОВ «Снєжка-Україна» спеціалізується на виробництві водоемульсійних фарб, акрилових емалей, шпаклювальних мас, захисно-ґрунтувальних засобів, клеїв. Також підприємство реалізує лінію відомих брендів ТМ "Sniezka", що виготовляються у Польщі, та серію виробів преміум-класу ТМ «MAGNAT Style». Серед них - добре знані  емульсії «ЕКО», «СНЄЖКА МАКС» (біла і кольорова), шпаклювальні маси «АКРИЛ-ПУТЦ» та інші вироби спеціального призначення. Пріоритетним завданням для компанії «Снєжка-Україна» є забезпечення українських споживачів високоякісною продукцією, безпечною для здоров'я  не тільки під час нанесення, але і впродовж усього терміну експлуатації покриття.

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал