Кольорові арт-об'єкти у Тернополі

Нині в Україні особливої популярності набуває вуличне мистецтво з розпису фасадів будинків креативними малюнками, які додають сірим спорудам цікавого колориту. Вже не один рік компанія «Снєжка-Україна» підтримує оригінальні ініціативи із створення арт-об'єктів в містах України.

Цього разу підприємство долучилося  до проекту  мистецтва в Тернополі, що проходило під назвою «арТЕРвізія».  Тернополяни  вирішили в рамках культурно-мистецького фестивалю оздобити сірі фасади будівель малюнками. Як зазначила організатор мистецького заходу  Олександра Стопник, тематика стріт-картин – найрізноманітніша.  кольорові арт-об'єкти у Тернополі

Це роботи, що відображають сюрреалістичні сюжети, а також митці створювали геометричні і візерунчасті кольорові  малюнки. Працювали над розписом фасадів художники з Луцька, Тернополя, Одеси і навіть Німеччини. Для нанесення малюнків митці використовували фарбу одного з  виробників лакофарбових матеріалів в Україні, а також партнера фестивалю ТзОВ «Снєжка-Україна». Директор з маркетингу компанії  «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз підкреслила: «Ми тішимося, що громади міст прагнуть покращити вигляд своїх населених пунктів, розфарбовуючи будинки кольоровими картинами в стилі вуличного мистецтва. Таким чином,  міста набувають привабливих барв. А ми як відомий виробник завжди підтримуватимемо такі позитивні прагнення». кольорові арт-обєкти у тернополі Крім того, зауважимо, що  креативну практику в стилі стріт-арт тернополяни перейняли від організаторів фестивалю «Республіка», які поділилися власним досвідом щодо реалізації проектів з розпису фасадів будинків кольоровими малюнками. Отож відтепер Тернопіль надихатиме та тішитиме його мешканців  арт-об'єктами.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал