Компанія «Снєжка-Україна» розгорнула всеукраїнський онлайн-проект журналу «Dekoratorium»

Відомий польський журнал «Dekoratorium» з акцентом на дизайні інтер’єрів та оздобленні оселі, декоруванні і захисту дерев?яних елементів відтепер доступний в Україні. Видавцем української версії видання є компанія «Снєжка-Україна». Цього тижня стартують офіційні сторінки журналу «Dekoratorium» в найпопулярніших соціальних мережах.

Нова веб-платформа «Dekoratorium» спрямована на читачів, зацікавлених домашнім дизайном та креативними ідеями оздоблення інтер’єру. «Dekoratorium» – це джерело натхнення для користувачів, які завдяки корисним порадам, професійним статтям й фотоматеріалам від провідних фахівців у сферах дизайну, ремонту, мистецтва, культури почерпнуть цікаві ідеї і рішення  щодо способів ремонту та облаштування дому, використання лакофарбових матеріалів, захисту і декорування деревини, поєднання в помешканні актуальних кольорів, стилів, а також мандруватимуть найновішими трендами і віяннями у дизайні інтер?єрів й екстер?єрів.

«Dekoratorium» стартував зі сторінок в соцмережах для максимальної зручності читачів та доступності матеріалів. Інтернет-користувачам достатньо вподобати сторінки «Dekoratorium» на платформах  Facebook, Youtube, Instagram чи Вконтакте, щоб отримувати  найсвіжішу інформацію щодо модного, сучасного оновлення інтер?єрів, фасадів, присадибних ділянок, та багато інших корисних та практичних порад. Інтернет-сторінки «Dekoratorium»  в соціальних мережах – це надійна платформа як для майстрів-любителів, так і фахівців-практиків, на якій можна переглядати статті, відстежувати новинки та акції. З огляду на всеукраїнське поширення матеріалів

«Dekoratorium», публікація дописів на сторінках видання відбувається як українською, так і російською мовами.
Українську і російську версії «Dekoratorium» презентувала компанія «Снєжка-Україна». Провідний виробник лакофарбових матеріалів впродовж багатьох років підтримує медійні проекти, спрямовані на якісне інформування українців щодо основних питань ремонту та облаштування дому. Новий ресурс «Dekoratorium» призначений стати надійним інформаційним джерелом з порадами та думками від професійних майстрів, дизайнерів, експертів, новинами від профільних журналістів. Найближчим часом стартуватиме також офіційний сайт видання і згодом відбудеться випуск друкованої версії «Dekoratorium».

Запрошуємо вас відвідати інтернет-сторінки журналу «Dekoratorium»  у соціальних мережах за адресами:
Facebook UA https://www.facebook.com/DekoratoriumUA
Facebook RU https://www.facebook.com/pages/Dekoratorium-Журнал-RU/1469217533291220
Вконтакте UA https://vk.com/public67432453
Вконтакте RU https://vk.com/public67432616
Instagram UA: https://www.instagram.com/dekoratoriumukrainian
Instagram RU: https://www.instagram.com/dekoratoriumrussian
YouTube UA: https://www.youtube.com/channel/UCgx--MkCQzqU5RhtNr_rLeg
YouTube RU:  https://www.youtube.com/channel/UCb4hKocAeBuHrK-5AM5W3ng

Контакти прес-служби:
м. Яворів, Львівська обл.,                                м. Київ, вул. Вавілових, 9, 
вул. Привокзальна, 1а                                 2-й поверх
Тел.: +38 (03259) 60-161                             Тел.: +38 (044) 453 74 79
e-mail:press.releases@sniezka.ua
www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал