На фестивалі малеча знайомилася з найрізноманітнішими професіями

Кожен з нас у дитинстві мріяв про ту чи іншу професію. Проте під впливом різних чинників ці уподобання часто-густо змінювалися. А ось сучасні діти вже змалку мають можливість докладніше ознайомитися з особливостями будь-якого фаху – і все це завдяки фестивалю «Місто професій», що відбувся у парку ім. Івана Франка у Львові 16 липня 2016 року. Такий захід на Львівщині проходить вже втретє.

Як запевняють організатори, таке свято допомагатиме малечі краще пізнати різні сфери діяльності, щоб згодом, у майбутньому, вони свідомо обирали собі фах. Цьогоріч на свято «Місто професій» прибуло чимало державних структур, установ, організацій та виробників товарів і послуг. Також у фестивалі взяла участь компанія «Снєжка-Україна», що знайомила хлопчиків і дівчаток зі спеціальністю «Маляр».

Діти охоче брали у руки пензлі, валики, палітри з кольоровими фарбами ТМ Sniezka і обирали вподобану локацію: одні – як досвідчені малярі фарбували конструкцію міні-будинку, інші – створювали на полотнах інтер'єрні декорації або ж власноруч розписували фарбами дерев'яні іграшкові прикраси. Малеча завзято працювала, випробовуючи свої можливості і виявляючи хист маленьких малярів і дизайнерів.

Робота на мольбертах, за столом і біля макетів будинків кипіла так, що кілька годин пролетіло, наче одна мить. Діти розмальовували усі підручні матеріали – так їх захопила і надихнула творчість.

Тож на святі емоції вирували. Хлопчики і дівчатка спробували свої сили у різних ремеслах, а окрім того, ще й за це отримували іграшкові гроші, які згодом в організаторів дійства обмінювали на подарунки.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал