На заводі «Снєжка-Україна» побували гості з Хмельниччини

Сьогодні педагогічні працівники професійно-технічних училищ України зацікавлені у тому, аби їхні учні здобували якісні знання і практику у всіх навчальних напрямках. З іншого боку, виробники також прагнуть передавати свої знання і новітні технології кваліфікованим робітникам. Тож точка дотику технічних навчальних закладів і виробників збігаються, тому компанія «Снєжка-Україна» за підтримки Міністерства освіти України спрямовує свої зусилля на відкриття навчально-практичних центрів «Sniezka» у професійно-технічних училищах України.

снєжка співпрацює із профтехучилищамиГарний приклад плідної співпраці з навчальним закладом профтехосвіти підприємство демонструє, створивши такий навчальний осередок  у Ставропігійському вищому професійному училищі м. Львова, де учні ще з минулого року навчаються професіям будівельної і деревообробної  сферах, використовуючи у навчальному процесі сучасні вироби.
Почергово такі навчально-практичні центри планується відкрити у кожній області України. Нещодавно керівництво компанії «Снєжка-Україна» запросили відвідати підприємство трудовий колектив  Вищого професійного училища №4 м. Хмельницького.
екскурсія по заводу снєжкаПедагогічні працівники надзвичайно зацікавилися можливою співпрацею у майбутньому із відомим виробником лакофарбової продукції, бо прагнуть якісно покращувати методи навчання і навчально-виробничу базу. А взаємна праця закладів профтехосвіти із виробником дозволить навчати молоді кадри за передовими технологіями, використовуючи  сучасні лакофарбові матеріали. Адже продукція постійно вдосконалюється виробниками і сьогоднішні учні, а завтрашні робітники, мають встигати за новими розробками і опановувати спеціальність, спираючись на сучасні навчальні матеріали.
снєжка співпрацює із училищами
Перебуваючи у гостях в компанії «Снєжка-Україна», педагоги, майстри, викладачі  ознайомилися з діяльністю підприємства, відвідали два цехи, де виготовляють фарбу і шпаклівку. Також гостей зацікавив процес досліджень і перевірок технічних характеристик сировини і виробів. Зокрема, як визначаються якісні параметри лакофарбових матеріалів і за допомогою   яких приладів розповіла начальник лабораторії з контролю якості Любов Пиж. лабораторія снєжка українаКрім того, делегація з ВПУ №4  відвідала склад готової продукції і фірмовий салон  «Sniezka». Тож ознайомлення з підприємством – це, можна сказати, початок якісної майбутньої співпраці.фірмовий салон снєжка

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал