Незабаром Україна порине у вир сучасного польського кіно

У жовтні та листопаді відбудеться чи не наймасштабніший захід, що промує польський кіноматограф в Україні – фестиваль сучасного польського кіно «Під Високим замком». Цього року глядачів потішать 15 нових стрічок, безліч різнопланових культурних заходів та зустрічей. Цьогоріч компанія «Снєжка-Україна» знову радо стала партнером кінофестивалю

фестиваль польського кіноМетою фестивалю є ознайомлення ближче  українського глядача з реаліями життя у Польщі, дати змогу долучитися до багатої польської культури, запрезентувати нові обличчя та імена польського кінематографу. У програму фестивалю увійшло безліч художніх та декілька документальних фільмів. Проте фестиваль «Під Високим замком» - це не лише яскраві та цікаві кіноперегляди, а й ряд різноманітних заходів, зокрема зустрічі з видатним актором, письменником і драматургом Кшиштофом Пєчиньскім, відомим польським режисером Янушем Маєвські та легендою польського кіно Данутою Шафлярскою, відкриття фотографічно-історичної виставки «Холодна війна. Коротка історія розділеного світу», концерт за участю Симфонічного оркестру Івано-Франківської філармонії, який виконає кільканадцять найвідоміших творів видатного польського композитора Войцеха Кіляра, вистава-монодрама «Ходи зі мною до ліжка», лекція професора, знавця кінематографу Барбари Ґєршевскої, та чимало інших пізнавальних та захопливих подій.

Польське кіно давно здобуло визнання серед львів’ян. Проте цьогоріч нагоду насолодитися стрічками сучасних польських режисерів матимуть жителі уже двох міст України: з 10 по 19 жовтня 2014 року перегляди відбудуться у м. Львові та з 9 по 14 листопада – в м. Івано-Франківську. Приємною несподіванкою для всіх охочих відвідати перегляди стане вартість квитків, яка становить лише 15 грн. Мистецтво стало ближчим і доступнішим.
польське кіноКомпанія «Снєжка-Україна» уже не вперше підтримує фестиваль «Під Високим замком» і цього року долучилась до числа його спонсорів. Підтримка схожих заходів дає компанії чудову можливість проявити її соціальну активність. Керівництво компанії надає пріоритетного статусу такому аспекту своєї діяльності як соціальна відповідальність. Підприємство постійно підтримує різноманітні соціальні та культурні проекти у Львові й в інших містах України.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал