«VIDARON» - нова торгова марка на українському ринку лакофарбових матеріалів

Смаки, уподобання, настрої українських споживачів постійно змінюються та стають дедалі вимогливішими, впливаючи на розвиток лакофарбової промисловості. Саме тому виробники сьогодні скеровують свою діяльність на потреби ринку, виготовляючи вироби з врахуванням усіх можливостей, в тому числі застосовують новітні технології. ТзОВ «Снєжка-Україна» вже кілька років працює в цьому напрямку, успішно використовує інноваційні технології, які сприяють покращенню якості продукції та розширенню її асортиментної групи. Свідченням цього є те, що підприємство цьогоріч впроваджує на український ринок лакофарбових матеріалів високоякісну продукцію для захисту та декорування деревини нової ТМ «VIDARON». Завдяки цьому професійному рішенню фахівці, спеціалісти, любителі матимуть безпечні вироби для ефективного захисту та догляду за дерев'яними елементами та конструкціями. Назва марки походить від імені бога Відара – покровителя дерев у Скандинавській міфології.

ТМ  «VIDARON» створена на базі багаторічного досвіду, інновацій та сучасних технологій, які сприяють виготовленню виробів найвищої якості. Продукція «VIDARON» захищатиме деревину на довгі роки і це запобігатиме вирубці дерев. ТМ«VIDARON» пропонує вироби із широким спектром захисту, декорування та консервації деревини, відповідно колекція продукції складатиметься із трьох ліній, кожна з яких має своє призначення і візуально відрізняється кольором. Сьогодні на українському ринку ЛФМ вже впроваджено наступні вироби ТМ«VIDARON»:
Акриловий лак для деревини;

  • Лак нітро для деревини;
  • Зовнішній лак для деревини;
  • Грунтовка нітро для деревини

Продукція  ТМ«VIDARON»  має 6-річну гарантію, яка підтверджує високу якість виробів. З детальною інформацією щодо умов гарантії можна ознайомитись на сайті www.vidaron.pl

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал