Підтверджено екологічні переваги продукції ТМ Sniezka

Для нашого суспільства питання екологічності – надзвичайно важливе. Адже усі ми прагнемо дихати свіжим повітрям, купатися у джерельно-кришталевій воді, споживати екологічно чисті продукти – все це неабияк впливає на здоров'я людського організму. Тож нині виробники, аби бути конкурентноздатними на ринку, зацікавлені у виготовленні екологічно чистої продукції.

ТзОВ «Снєжка-Україна» як структурний підрозділ міжнародної Групи компаній «Sniezka» та соціально відповідальне підприємство  постійно   вдосконалює і модернізує виробничі процеси. Таким чином, повсякчас працює над вдосконаленням і покращенням якісних характеристик  продукції. Крім того, компанія повсякчас розширює асортиментну лінійку своєї продукції, відповідно до потреб і очікувань споживачів.
Як відомо, сьогодні найпопулярнішими є різні  фарби  на водній основі, що не містять шкідливих складників, а основним розчинником таких виробів є вода. Тож  водоемульсійні фарби та акрилові емалі ТМ ?nie?ka вже не один рік поспіль успішно проходять процедуру екологічної сертифікації, яка засвідчує про те, що ці вироби є екологічно безпечними для здоров'я і навколишнього середовища, адже екологічні стандарти були дотримані виробником на усіх етапах виробництва продукції. Цьогоріч до списку екологічно маркованих продуктів включено нові водоемульсійні фарби для інтер'єрів «Sniezka Super Matt» і «Sniezka White Effect».Екологічні фарби Екологічні переваги цих фарб підтверджено міжнародним екологічним сертифікатом відповідності згідно із ISO 14024. Відтепер  упаковки зазначених продуктів виробник також маркуватиме знаком «Зелений журавлик», який інформує споживача про те, що вироби відповідають міжнародним екологічним нормам і є безпечними для здоров'я людей  та довкілля.сертифікат екологічності

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал