Перші переможці акції «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!» від ТМ Śnieżka i ТМ VIDARON отримали подарунки

Масштабний проект «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!» передбачає більш ніж 600 подарунків для покупців готової кольорової фарби Śnieżka Nature і виробів ТМ Vidaron. Акція стартувала 3-го червня 2013 р. і триватиме до кінця вересня цього ж року. Правила акції дуже прості: скетч-коди, зазначені на акційних виробах, потрібно зареєструвати на сайті проекту або надіслати за допомогою смс-повідомлення на вказаний номер.

Участь в акції можуть взяти покупці захисно-декоративних засобів для деревини Vidaron Імпрегнат: упаковки 700 мл, 2,5 л, 4,5 л, 9 л та Vidaron Лакобейц: упаковки 750 мл, 2,5 л, а також готової кольорової фарби Śnieżka Nature: упаковки 2,5 л. Учасники проекту повинні зберегти кришку від упаковки виробу зі скетч-кодом або фіскальний чек на покупку товару, які підтверджують покупку.
Переможці проекту «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!» за довіру до вказаної продукції щотижня отримують 5 сучасних смартфонів і щомісяця –  5 планшетних комп’ютерів. Перші 500 зареєстрованих учасників акції вже отримали гарантовані подарунки – яскраві фірмові футболки.
15 смартфонів здобули переможці щотижневих розіграшів з 9-х областей України.
А 1-го серпня і 1-го жовтня 2013 р. відбудеться визначення володарів 4-х основних призів: туристичних путівок на двох в ОАЕ та сертифікатів по 20 тис. грн на оновлення оселі. Деталі акції – на сайті www.maluj-vygravaj.com.ua.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал