Прем'єра колористичних трендів на 2016 рік

Щорічно у сферах моди, дизайну архітектури й інтер'єру відбуваються зміни, вчорашні тенденції відходять у минуле, натомість приходять нові тенденції і тренди. Розпочався 2016 рік. Тож фахівці-дизайнери вже керуються основними перевагами кольорових рішень цьогорічних трендів. ТМ Sniezka теж представляє 5 основних модних тенденцій колористичних рішень для інтер'єрів 2016 року.

Північне світло - тренди 20162016 року тенденція природних мотивів і кольорів надалі є актуальною і бажаною. Зокрема, нині цінується стриманість холодних відтінків і тонів, тому одним з цьогорічним  трендів, які презентує   ТМ  Sniezka ,  є «Північне світло», який перегукується зі Скандинавською стриманістю та прямолінійністю. Цьому напрямку характерні холодні білі, сірі і блакитні тони, які дозволять розширити простір приміщення і внесуть нотку свіжості в атмосферу, а доповнять його аксесуари зі скла, вовни і хутра.
Дотик кольору - тренди 2016
Також нині популярною і актуальною буде пастельна гама кольорів. Гармонійне поєднання таких відтінків створить в інтер'єрі ніжний та м'який клімат. Власне, тренд «Дотик кольору» пропонує для модерного простору  елегантні нейтральні кольори такі, як білий, сірий, а також теплі відтінки, зокрема пастельно-коралові. Важливим акордом для цього напрямку є інтер'єрні аксесуари з вкрапленнями міді і латунь.
Повернення у майбутнє - тренди 2016
Самобутнього і принадного характеру  інтер'єр набуде завдяки тренду «Повернення у майбутнє», що тісно пов'язаний із індустріальним стилем, та має дещо згладжений формат «м'якого лофту». Крім того, приміщення у такому стилі набуває строгого вигляду, де панує простота та функціональність. У цьому тренді основними є ахроматичні кольори із синюватим і зеленим відтінками. Також в оформленні інтер'єру доречно буде використати колористичні елементи в кольорах бетону і цегли. А оживлять такий дизайн яскраві флуоресцентні колірні акценти.
Ловець натхнення - тренди 2016
Інтеграція різних культур у світі посприяла виникненню нового тренду в дизайні інтер'єру «Ловець натхнення», для якого характерні етнічні мотиви, зокрема, геометричні візерунки або різнокольорові смуги. Провідні барви, яким варто віддавати перевагу під час оформлення приміщення, - оливково-зелений, оранжево-теракотовий, вохристо-жовтий і мексиканський червоний відтінки. А доповнять інтер'єр природні вироби з деревини, шерсті і бамбуку.
Спокуса солодощів - тренди 2016
«Спокуса солодощів» - це тренд, в якому переважають легкі жіночі барви, поєднані із класичними білим і чорним кольорами або сірим тоном.  Цей стиль підійде для прихильників  вісімдесятих років ХХ століття. Вміле поєднання пастельних кольорів, наприклад, рожевого з нейтральними барвами, додасть інтер'єру елегантності.
Тож весна вже близько, тому варто подумати про оновлення помешкання, а незамінним помічником у справі дизайну стануть Тренди 2016 року від ТМ Sniezka.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал