Професійні навчання на підприємстві «Снєжка-Україна»,

Вже стало доброю традицією проводити навчальні семінари як для клієнтів підприємства, так і персоналу. Цього разу у навченні взяли участь промоутери Західного регіону.

31 липня, промоутери та регіональний представник у роботі з мережами DIY Західного регіону, зокрема Львова, Луцька, Рівного, Тернополя, Чернівців, Івано-Франківська, Ужгорода, які представляють та реалізують вироби компанії «Снєжка-Україна» у будівельних гіпермаркетах, мали нагоду взяти участь у професійних навчаннях, під час яких детальніше вивчали властивості, характеристики виробів ТМ Śnieżka і TM VIDARON,і особливості щодо застосування й нанесення продуктів. Навчальні семінари для персоналу провели консультанти з лакофарбової продукції ТзОВ «Снєжка-Україна» Орест Жураківський та Олег Балаким. Як показує практика, такі навчальні курси та майстер-класи особливо потрібні тим людям, які безпосередньо спілкуються із кінцевим споживачем. Промоутери, торговельні представники насамперед повинні знати усі характеристики виробів, вміти якісно донести споживачам усю інформацію про продукцію, пояснити усі особливості щодо її використання і методів нанесення, а під час спілкування з покупцями не тільки консультувати їх, а й вичерпно, доступно і грамотно відповісти на найскладніші питання. Тому на семінарі промоутери задавали спеціалістам компанії найрізноманітніші запитання, які так часто звучать із вуст самих споживачів.
У такий спосіб учасники семінару, підкувавши свої професійні навики глибшими знаннями про вироби, вже кожен на своєму робочому місці доноситиме засвоєну інформацію до найвибагливіших покупців.
А професійні навчальні семінари та майстер-класи й надалі проводитимуться для промоутерів та регіональних представників у роботі з мережами DIY інших регіонів.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал