Розширено асортимент продукції ТМ Sniezka, маркованої значком «Зелений журавлик»

Оновлена екологічна сертифікація виробів українсько-польського підприємства «Снєжка-Україна» ще раз підтвердила, що відомий виробник і лідер з виробництва водоемульсійних фарб в Україні постійно дбає про покращення якісних характеристик своєї продукції, а також турбується про безпечні технології на виробництві, що спрямовані на охорону навколишнього середовища і здоров'я людей. Адже діяльність компанії завжди орієнтована на європейські стандарти якості.

Екологічну сертифікацію в Україні проводить ВГО «Жива планета» – орган екологічної сертифікації та маркування, а програма сертифікації і маркування відповідають міжнародним стандартам і визнаються в багатьох країнах світу.  
Під час проходження процедури  сертифікації, перевірки і визначення показників екологічної безпеки  продуктів ТМ Sniezka  враховували екологічні вимоги до сировини,  екологічні аспекти виробництва, технологічного обладнання, екологічні норми готової продукції й упаковки та ін.

продукція маркована екологічним сертифікатомТаким чином, до списку продукції, що  відповідає екологічним вимогам СОУ ОЕМ 08.002.12.019:2014 Лакофарбові матеріали, увійшли такі найменування виробів підприємства, зокрема водоемульсійні фарби «Sniezka Еко», «Sniezka Max White Latex», «Sniezka Energy», «Sniezka Fresh White», «Sniezka Desing Lux», «Sniezka Ґрунтувальна фарба», «Sniezka Standart Fasad», «Sniezka Exstra Fasad», емалі на водній основі «Sniezka Supermal®  Акрилова Емаль», «Sniezka Для радіаторів», шпаклювальна гладь «ACRYL-PUTZ FS20 Finisz».  Отож згідно із Сертифікатом № UA 08.002.337 всі зазначені вироби відповідають екологічним критеріям оцінки життєвого циклу, які розроблені згідно із ДСТУ ISO 14024:2002 (ISO 14024:1998, IDT), і виробник маркуватиме упаковки цих продуктів знаком «Зелений журавлик». Вироби підприємства виготовляються на екологічно чистій сировині, з використанням сучасних і безпечних технологій.
Оскільки компанія «Снєжка-Україна» є провідним виробником у лакофарбовій галузі і дбає про високу якість і безпечність своєї продукції, тому систематично  модернізує технологічні процеси, впроваджує інноваційні технології і використовує перевірену і нешкідливу сировину як для довкілля, так і для людського організму.

www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал