«Снєжка-Україна» нагородила всіх переможців проекту «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!»

Масштабний проект «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!» від компанії «Снєжка-Україна», що тривав упродовж 4-х місяців, визначив володарів усіх 604-х призів та вручив їм нагороди. Чотири суперпереможці отримали головні призи: дві поїздки в Об’єднані Арабські Емірати та два сертифікати на оновлення оселі, вартістю по 20 тис. грн.

Якісний ремонт із приємними бонусами: подвійний стимул оновити свої оселі запропонувала українцям компанія «Снєжка-Україна». Усі покупці захисно-декоративних виробів для деревини ТМ Vidaron та готової кольорової фарби TM Sniezka Nature могли взяти участь у проекті «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!» і отримати нагоду виграти цінний приз, або ж один із чотирьох суперподарунків від компанії «Снєжка-Україна». Єдина умова участі в акції – зареєструвати унікальний скетч-код, зазначений на упаковці виробу, за допомогою смс-повідомлення або онлайн. 500 перших зареєстрованих учасників акції отримали гарантовані подарунки –  різнокольорові фірмові футболки. Щотижня впродовж усієї акції розігрувалися по 5 смартфонів, щомісяця – по 5 планшетів. А головні жеребкування визначили двох  щасливих власників нових меблів для дому та двох новоспечених туристів, які отримали змогу після вдалого ремонту сповна відпочити в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Перша володарка акційного суперпризу, Наталя Ситник з м. Кривий Ріг, дізналася про свій грандіозний виграш вже наступного дня після участі в акції. Переможним для неї став виріб Лакобейц ТМ Vidaron, придбаний для покриття дерев’яної стільниці у ванній кімнаті. Ось що Наталя розповіла про сам виграш: «31-го липня ми зареєстрували на сайті код, а вже наступного дня нам зателефонували з повідомленням про виграш. Наша реакція – не описати навіть, якщо одним реченням озвучити, то це – стрибали до стелі, ми самі цього не очікували!». Наталя Ситник зі своєю сім’єю вже повернулася із захопливої мандрівки до ОАЕ. Переможниця, сповнена вражень та позитивних емоцій, зазначила: «Ми побували у Шарджі! Там надзвичайно красиво! Ми приємно вражені! Ура! Мрії збуваються!»

На черзі – новий призер, Сергій Береза з м. Дніпропетровськ, який тільки нещодавно отримав виграшний сертифікат на поїздку. Він теж не сподівався, що йому так пофортунить: «Побачив по телевізору рекламу. Вирішив перевірити, наскільки хороша фарба ТМ Sniezka, і заразом спробувати виграти приз. Фарбою залишився задоволений, а на виграш зовсім не очікував, ця перемога – як сніг на голову! Я дуже приємно здивований, досі не можу повірити, що переміг».
Подарунковий сертифікат акції, вартістю 20 тис. грн., на оновлення оселі також став несподіванкою і для Андрія Фисуна з м. Полтава: «Ви знаєте, здобув виграш випадково. У магазині продавчиня порадила фарбу Sniezka Nature. Взяв одну баночку спробувати. Пофарбував – сподобалось. Після того купив ще 4 банки фарби і все, що планував – все пофарбував. А до того ж, ще і виграв!». Компанія «Снєжка-Україна» дуже вдячна всім учасникам акції і за азарт, і за довіру до продукції.
Проект «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!» став першим кроком до знайомства з продукцією ТМ Sniezka і ТМ Vidaron для деяких учасників, і довгоочікуваною нагородою для давніх прихильників виробів цих торгових марок. Четвертий суперпереможець проекту, Андрій Жгута з м. Дрогобич, який також отримав сертифікат на оновлення оселі, використовує фарбу ТМ Sniezka впродовж багатьох років для всіх домашніх ремонтів. З нею і здобув виграш: «Купили фарбу ТМ Sniezka, яку використовували ще декілька років тому, коли робили плановий ремонт. Виробами марки Vidaron раніше користуватись не доводилось, а TM Sniezka використовуємо вже фактично протягом 10-х років, всі ремонти проводимо за допомогою саме цієї фарби».
Андрій Жгута разом із дружиною вже обрали омріяні меблі для своєї оселі, створивши у своєму домі найзатишніше поєднання кольорів, форм та текстур. Адже саме затишок і комфорт споживачів є незмінними цінностями компанії «Снєжка-Україна» і основною ідеєю проекту «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!».

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 5,0 - Кількість голосів: 1
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал