«Снєжка-Україна» вручила сертифікати майстрам Ставропігійського вищого професійного училища

Тісна співпраця ТзОВ «Снєжка-Україна» із Ставропігійським вищим професійним училищем м. Львова продовжується і активно розвивається 2015 року.

Виробництво будівельних матеріалів не стоїть на місці, а стрімко розвивається, тому сучасний фахівець будівельної галузі має вправно володіти інформацією про сучасні оздоблювальні і будівельні матеріали, та опановувати досвідом роботи з передовими технологіями, щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці. Тому для якісної підготовки кваліфікованих спеціалістів будівельної галузі у професійно-технічних навчальних закладах потрібні викладачі високого рівня. Добре розуміючи це, освітяни вишукують різні методи і можливості для підвищення кваліфікації педагогічних працівників, майстрів з виробничого навчання.

навчання учнів Ставропігійського училища

Таким чином впродовж двох днів минулого тижня тривав навчальний семінар-практикум для викладачів і майстрів з виробничого навчання будівельних і деревообробних  професій  Ставропігійського вищого професійного училища міста Львова, що проходив безпосередньо на підприємстві «Снєжка-Україна». За словами директора цього  професійно-технічного навчального закладу Ірини Бурак, такий виїзний навчально-практичний процес  є особливо корисним, бо дозволяє викладачам розширити горизонти своїх знань, удосконалити практичні навички, отримати і почерпнути щось нове у виробників, які виготовляють продукцію за сучасними технологіями. І це якісно впливатиме на ефективність навчальної роботи,  покращення підготовки кваліфікованих кадрів для будівельної галузі.

навчання майстрів та викладачів Ставропігійського училища
Під час дводенного семінару  освітяни професійно-технічного навчального закладу не лише прослухали теоретичний курс програми з техніки застосування новітніх будівельно-оздоблювальних матеріалів  ТМ Sniezka, VIDARON, FOVEO TECH,  ознайомившись з їх найважливішими технічними параметрами, але і мали нагоду на практиці випробувати продукцію групи «Sniezka».

практичні навчання користування продукцією ТМ Снєжка
Крім того, адміністрація підприємства організувала для гостей екскурсію по заводу. Працівники Ставропігійського професійно-технічного навчального закладу відвідали виробничі цехи, де наочно побачили процес виробництва водоемульсійних фарб, акрилових емалей, ґрунтувальних засобів, шпаклювальних сумішей. Також побували у лабораторії з контролю виробництва, ознайомилися з роботою системи управління складом готової продукції і відвідали фірмовий магазин підприємства, в якому реалізують усі оздоблювальні матеріали групи «Sniezka».

навчання по колоруванні

екскурсія по заводу Снєжка
Після завершення семінару-практикуму з підвищення кваліфікації  щодо практичного використання лакофарбових матеріалів  групи «Sniezka» майстри і викладачі Ставропігійського вищого професійного училища міста Львова отримали відповідні сертифікати, які їм вручали директор навчального закладу Ірина Бурак, начальник відділу з ЛФП ТзОВ «Снєжка-Україна» Орест Жураківський  і методист Навчально-практичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Валентина Гузюк.

вручення сертифікатів учням Ставропігійського училища

Відтепер освітяни навчатимуть учнів працювати з виробами, що виготовлені на базі новітніх технологій.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал