«Снєжка-Україна» вже вкотре підтримує проведення щорічного Міжнародного фестивалю «Молода Галичина»

З 7 по 12 липня 2013 р. гості Міжнародного фестивалю «Молода Галичина» мають змогу насолодитися виконанням українських пісень від молодих вокалістів з України та світу.

За звання найкращих змагаються учасники віком від 10 до 25 років. Цьогоріч нарівні з українськими вокалістами виступають юні таланти з Білорусії, Молдови, Польщі, Грузії, Бельгії, Литви, Румунії, Росії, Вірменії, Болгарії та навіть із В’єтнаму, Італії та Бразилії. Переможців визначить компетентне журі, яке очолює народний артист України, композитор Олександр Злотник.

Урочисте відкриття Міжнародного фестивалю «Молода Галичина» зібрало велику кількість глядачів, які вболівають за українську пісню та національні традиції. За 22 роки проведення фестиваль здобув реноме однієї з найвагоміших в Україні мистецьких подій для юних талантів. Свого часу фестиваль «Молода Галичина» відкрив світові імена відомих тепер українських співачок Наталі Бучинської, Тіни Кароль, Міки Ньютон, Катерини Бужинської, Каті Чілі.

Підтримка пісенного свята у Новояворівську залишається одним із важливих напрямків соціальної відповідальності компанії«Снєжка-Україна». Цього року для організації дійства компанія надала фінансову підтримку та лакофарбові матеріали для облаштування літньої сцени: 30 л ґрунтовки «ACRYL-PUTZ», 600 кг фасадної шпаклювальної гладі «ACRYL-PUTZ» та 80 л водоемульсійної фарби «Стандарт Фасад»

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал