Соціальний проект "Кольоровий світ дитинства" у гематологічному відділенні МДКЛ м. Тернополя

На стінах гематологічного відділення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні ожили казкові герої з мультфільмів.

Тернопіль стало другим містом, де реалізовано всеукраїнський соціальний проект "Кольоровий світ дитинства". Відкриття оновленого відділення дитячого лікувального закладу відбулося 24 липня 2013 року.
Вже вдруге компанія «Снєжка-Україна» реалізує соціальну програму «Кольоровий світ дитинства» на теренах України. Для ремонту та оздоблення інтер´єру підприємство надало гематологічному відділенню Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні усі необхідні лакофарбові матеріали: 1700 кг шпаклівки ACRYL-PUTZ, 110л ґрунтовки ACRYL-PUTZ, понад 200 л як білих, так і кольорових водоемульсійних фарб ТМ Śnieżka, а також залучило до співпраці професійних художників. Для заміни вікон і дверей на сучасні металопластикові кошти виділено з бюджетів Тернопільської міської ради та самого лікувального закладу.
Відтепер маленьким пацієнтам з всієї Тернопільської області, що страждають на хвороби крові, допомагатимуть видужувати герої мультфільмів, намальовані художниками на стінах гематологічного відділення. Тернопільські митці працювали над зображенням улюблених дитячих персонажів близько 3-х тижнів, а загальний ремонт приміщення тривав
більше 3-х місяців. В результаті змінилася навіть атмосфера закладу – яскраві кольори малюнків додають дітям сил та оптимізму, полегшують перебування в лікарні. Оновлене гематологічне відділення презентували: Сергій Надал, міський голова Тернополя; Галина Данилюк, менеджер із зв’язків з громадськістю ТзОВ «Снєжка-Україна»; Ростислав Левчук, начальник відділу охорони здоров'я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради; Роман Книш, головний лікар ТМДКЛ; Людмила Рудько, завідувач гематологічного відділення; Віталій Бохенок, художник. Дитячі улюбленці Вінні-Пух та Лунтік (ростові ляльки) разом з учасниками та гостями презентації вручили дітям подарунки.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал