Стенд «Sniezka» на виставці «Будівництво та архітектура-2009» зібрав рекордну кількість відвідувачів

Можна відзначити, що в порівнянні з минулим роком, зросла вимогливість дизайнерів і майстрів, які постійно слідкують за новинками і цікавляться останніми модними тенденціями у сфері оздоблювальних робіт. Саме для цієї категорії відвідувачів на стенді компанії постійно проходили майстер-класи з використання продукції ТМ «MAGNAT».

Можна відзначити, що в порівнянні з минулим роком, зросла вимогливість дизайнерів і майстрів, які постійно слідкують за новинками і цікавляться останніми модними тенденціями у сфері оздоблювальних робіт. Саме для цієї категорії відвідувачів на стенді компанії постійно проходили майстер-класи з використання продукції ТМ «MAGNAT». Тим паче, що саме для виставки ми приберегли презентацию нових структур ТМ «MAGNAT» – Пергамено, Грассі і Веллюто. Найбільше захоплення у відвідувачів стенду викликало покриття Пергамено. Загальна площа стенду цього року становила 100 м2. Майстер-клас від Ореста Жураківського і Олега Балакима цікавий і доступний навіть дітям. Щодо традиційного асортименту продукції «Sniezka», то з цієї весни він поповнився новим декоративно-захисним виробом для деревини – «Лазур». Пересічні відвідувачі, які прийшли на виставку, щоб дізнатись про новинки в сфері лакофарбових і оздоблювальних матеріалів, могли більше дізнатися про асортимент продукції ТМ «Sniezka». Були й такі, що з цікавістю для себе відкривали, що така високоякісна продукція виготовляється в Україні, у місті Яворів. Приємно було чути позитивні відгуки про нашу продукцію від різної категорії відвідувачів – як і тих, що уже випробували її на практиці, так і зацікавлення від потенційних споживачів.
Ми вдячні усім дистриб’юторам компанії «Снєжка-Україна», які знайшли час і можливість, щоб відвідати виставку та завітати на наш стенд. Для нас це стало чудовою нагодою вирішити важливі робочі питання і погодити плани щодо подальшої співпраці.
Участь у подібних заходах є каталізатором споживчої активності покупців і те, що щоденно стенд компанії «Снєжка-Україна» відвідувала величезна кількість людей, ще раз доводить, що ТМ «Sniezka» знають і люблять в усіх куточках України.

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал