TM Sniezka презентувала навчальний фільм про застосування готової кольорової фарби Śnieżka Nature

Розгорнута відеоінструкція від відомої торговельної марки щодо використання готової кольорової фарби Śnieżka Nature доступна на веб-ресурсах. Детальна демонстрація та чіткий опис послідовності робіт допоможуть досягнути найкращого оздоблювального ефекту фарби під час самостійного ремонту приміщення.

Професійні поради для легкого оновлення інтер’єру за допомогою матової латексної фарби Sniezka Nature доступно подані у відеоролику. Навчальний фільм показує переваги застосування готової кольорової фарби Sniezka Nature та створює ефект спілкування з майстром. Відео дає змогу споглядати процедуру оздоблення стін і перейняти практичні навики нанесення фарби.

Відео можна переглянути в youtube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=-PPD86k4I_g, а також на офіційному сайті та на facebook-сторінці компанії «Снєжка-Україна»

Продукцію Sniezka Nature характеризують економний розхід, стійкість до стирання та забезпечення «дихання» стін. При цьому фарба в упаковці – цілком готова до використання, що значно пришвидшує самостійний домашній ремонт. Єдиною умовою нанесення виробу є чисті рівні стіни.
Навчальний фільм про використання фарби Sniezka Nature містить детальні поради щодо підготовки приміщення до фарбування та інструментів, необхідних для ремонту. Відеоінструкція надає наочний опис принципів вирівнювання стін та матеріалів, потрібних для цього. Основний акцент фільму – це підготовка виробу та, власне, фарбування приміщення: особливості нанесення фарби на стелю та стіни, фарбування важкодоступних місць, фарбовування великих площ, методів нанесення першого і другого шарів виробу. Важливим є також обумовлення часу, достатнього для висихання виробу. Фільм може стати в нагоді як новачкам, так і професійним майстрам.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал