ТМ Sniezka стала партнером флешмобу із розпису найбільшого українського рушника

3 червня фестиваль «Країна мрій» спільно з фестивалем повітряних куль «Монгольф’єрія» влаштували флешмоб із розпису найбільшого українського рушника у Київському державному інституті декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука. Фарбу для цього кольорового дійства надала компанія «Снєжка-Україна».

Розпис рушника на фестевалі Країна мрійНа заході усі охочі могли відчути себе  частинкою барвистої акції та внести свою лепту у створення нового  рекорду України.  Розфарбовуючи полотно розміром 15х50 м, учасники використали понад 200 л фарби ТМ Sniezka.
Розпис рушника на фестевалі Країна мрійНезважаючи на яскраве сонце та спеку, усі присутні із величезною радістю та задоволенням долучалися до розмалювання рушника.  Шедевр створювався із посмішкою на вустах і танцями під пісні українських виконавців.
Розпис рушника на фестевалі Країна мрійДопомагали киянам в розписі студенти-художники Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука. 
Розпис рушника на фестевалі Країна мрійЗа словами натхненника  флешмобу Олега Скрипки, рушник під час фестивалю «Країна мрій» піднімуть у небо на повітряних кулях, щоб вся столиця стала свідком нового українського рекорду, який зареєстрували представники Книги рекордів України.
Розпис рушника на фестевалі Країна мрійКрім того, гостей заходу запросили долучитися до майстер-класу з каліграфії, що одночасно відбувався  із флешмобом.
Розпис рушника на фестевалі Країна мрійНагадаємо, що цьогорічний фестиваль «Країна мрій» відбудеться 20-21 червня у «Пирогово», під час якого розписаний рушник замайорить у небесній блакиті. Розпис рушника на фестевалі Країна мрій

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал