Тренди - 2015 у світі інтер'єрного дизайну

У новому сезоні змінюються тенденції в індустрії моди, з якою перегукується світ інтер'єрного дизайну. Найпростіший спосіб оновити простір нашого помешкання – це перефарбовувати стіни з допомогою готової кольорової фарби Sniezka Nature. А почерпнути натхнення і зануритися у колористику сучасних тенденцій допоможуть «Тренди-2015» зі Sniezka Nature.

Оновити стіни можна перефарбувавши їх в інші кольори. Відомо, що барви впливають на наш настрій, самопочуття. Впродовж багатьох років ТМ Sniezka вивчає тему колористики інтер'єрів, аналізує модні тенденції барв у світі, і  щорічно крокує в ногу з часом та змінами, пропонуючи споживачам унікальні колористичні тренди.  Цьогоріч Sniezka впровадила чотири колористичні напрямки, які відображають сучасні тенденції у світі інтер'єрного дизайну.

тренди 2015 із снєжка nature
Один з запропонованих трендів називається «Особливості тиші», оскільки нині, у час шаленого ритму життя, кожен з нас цінує спокій і затишну атмосферу, в якій час плине значно повільніше. І, мабуть, більшість з нас  у своєму помешканні намагається створити такий простір в одній з кімнат, де можна відпочити від метушні і щоденних справ. Тому для оздоблення інтер'єру, який занурюватиме нас у релакс і роздуми, підійдуть ніжні сірі відтінки та барви імлистої пастелі. Характерними матеріалами для цього стилю будуть натуральний камінь або пофарбована цегла.
У дизайні інтер'єрів сьогодні модний мотив джунглів, що також дозволяє забути про щоденні турботи і біганину, тому ТМ Sniezka пропонує тренд «Міські джунглі», в якому можна поєднувати між собою різні відтінки зеленого, зокрема смарагдовий, оливковий, лаймовий й інші, до яких пасуватимуть темно-сірі, чорні тони. В оздобленні можна використовувати квіткові, рослинні та геометричні візерунки, які  намальовані безпосередньо на стіні, або шпалерах. Такі ж орнаменти можуть бути і на занавісках.
Прихильникам попарту, який характеризується шквалом емоцій, пропонуємо дизайнерські рішення з тренду «Геометрія кольору». Для оформлення інтер'єру використовуємо як основні червоний, жовтий і синій кольори, поєднуючи з білим і чорним. Для декору стіни можемо  оздобити картинами у вигляді плакатів або власноруч написаними буквами. У такому просторі гарно виглядатимуть меблі, каркас яких виготовлений з металевих стрижнів.
Для поціновувачів комфортабельного інтер'єру справжнім натхненням стане сама  матінка-природа, що підштовхнула до створення тренду «Глобальне потепління», для якого характерні теплі відтінки – вохра, оранжевий, теракотовий, що відмінно доповнюють деревину. Хоча і надалі модними залишаються теплі тони металу – міді і латуні.
Сучасна стилістика «Трендів-2015» пропонує різноманітні колористичні рішення, серед яких кожен може знайти стиль, втіливши його у дизайн власного помешкання.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал