ТзОВ «Снєжка-Україна» - приклад успішного інвестування в українську економіку

У цьому пересвідчилися журналісти українських ЗМІ під час прес-туру на Яворівщину в рамках представлення Яворівського індустріального парку. Розробка цього проекту відбувалася за програмою транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

03 грудня 2015 року під час мандрівки Яворівським районом представники українських медіа, що прибули з Києва, Рівного, Чернігова, Львова, й ін. регіонів, завітали на сучасне українсько-польське підприємство «Снєжка-Україна», яке спеціалізується на виробництві лакофарбових матеріалів й успішно працює на українському ринку понад 16 років. «Снєжка-Україна» - приклад успішного інвестування в українську економіку«Снєжка-Україна» - приклад успішного інвестування в українську економікуВиготовляючи сучасні якісні водоемульсійні фарби та інші матеріали на водній основі, а також шпаклівки, своєю діяльністю активно долучається до розвитку економіки України. Адже щорічно сплачує податки. Зокрема, як зазначив генеральний директор компанії «Снєжка-Україна» Марек Павлусь на зустрічі із журналістами, за увесь період існування підприємство сплатило до бюджету України понад 360 мільйонів гривень податків. Тільки за 10 місяців 2015 року податки компанії становлять понад 38 мільйонів гривень. «Снєжка-Україна» - приклад успішного інвестування в українську економікуВласне, у рамках відвідин заводу гості  мали нагоду більше поспілкувалися з керівництвом компанії «Снєжка-Україна» і  детальніше дізнатися про його становлення і розбудову на українському ринку та подальші плани інвестування у його розвиток. Крім того, журналісти оглянули міні-музейну експозицію у світлинах, що наочно демонструє етапи еволюції українсько-польського заводу, також начальник відділу консультантів з лакофарбової продукції Орест Жураківський  провів екскурсію територією підприємства.«Снєжка-Україна» - приклад успішного інвестування в українську економіку «Снєжка-Україна» - приклад успішного інвестування в українську економікуТаким чином, гості наживо побачили процес виробництва фарб у цеху водоемульсійних фарб, на складі готової продукції мали можливість поспостерігати за етапами відвантаження продукції до клієнтів, і побували у фірмовому салоні «Sniezka». Адже «Снєжка-Україна» і надалі розвиватиме напрямок діяльності щодо відкриття магазинів власної продукції в різних областях України.

«Снєжка-Україна» - приклад успішного інвестування в українську економіку

«Снєжка-Україна» - приклад успішного інвестування в українську економікуТож «Снєжка-Україна» сьогодні є зразком для європейських і українських інвесторів щодо побудови і розвитку бізнесу в Україні.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал