У Чернівцях запрацював фірмовий салон «Śnieżka»

03 липня мешканці міста Чернівців взяли участь у відкритті фірмового салону лакофарбових матеріалів «Śnieżka». Цей сучасний магазин вирізняється з-поміж інших аналогічних торговельних точок. Він оформлений в єдиному корпоративному стилі, який характерний ТМ Śnieżka, та відповідає європейським стандартам.

Переглянути відео тут

У салоні представлений увесь асортимент продукції Групи компаній  «Śnieżka»: фарби для інтер'єрів та екстер'єрів, вироби для захисту й оздоблення деревини й металу ТМ Śnieżka, шпаклювальні маси та ґрунтовки  ACRYL-PUTZ,  вироби для захисту і декорування деревини ТМ VIDARON, продукція для системи утеплення FOVEO TECH. Водночас відвідувачі зможуть придбати супутні товари, які необхідні для ремонту, будівництва і декору.
Основна концепція створення таких фірмових магазинів – це якісний сервіс для покупців. Адже відомий виробник лакофарбових матеріалів компанія «Снєжка-Україна» прагне, аби споживачі були задоволені як придбаними лакофарбовими матеріалами, так і якісним та професійним обслуговуванням. Тому персонал магазину здобув необхідні вміння і навики, аби допомагати покупцям у  виборі  різних видів лакофарбових матеріалів та у їх правильному застосуванні, відповідно до техніки нанесення. Також відвідувачі зможуть скористатися з послуг  тонувального обладнання для втілення вишуканого дизайну помешкання у різних кольорах. 
Магазин обладнаний модерними виставковими стелажами. Друковані каталоги, журнали сприятимуть  покупцям орієнтуватися у продукції, а зразки кольорів наочно демонструють, як виглядає оригінальне фарбоване покриття.
Під час  церемонії відкриття салону власник ТОВ «Гріко» Сергій Гринюк та регіональний представник компанії «Снєжка-Україна» Володимир Рудницький перерізали символічну стрічку, запросивши покупців відвідати сучасний магазин лакофарбових матеріалів. У день урочистостей споживачі, котрі купували продукцію, взяли участь у розіграші цінних подарунків та сувенірів.
Регіональний представник ТзОВ «Снєжка-Україна» Володимир Рудницький у виступі під час заходу, зокрема зазначив, що підприємство докладатиме максимум зусиль для того, аби працівники салону мали можливість постійно підвищувати свій професійний рівень і знання у сфері лакофарбових матеріалів, а фірмовий салон – успішно розвивався, пропонуючи покупцям найкращі продукти для ремонту та якісний сервіс. Водночас Сергій Гринюк, директор ТзОВ «Гріко», сказав: «Наша компанія працює із фірмою «Снєжка-Україна» вже понад 15 років. Відомий виробник пропонує споживачам якісну продукцію, тому ми спільно із нашим партнером  пропонуємо чернівчанам у новому фірмовому салоні послуги європейського формату».
Тож  сучасний фірмовий салон «Śnieżka» даруватиме позитивні враження мешканцям Чернівців, бо створений компанією «Снєжка-Україна» та ТзОВ «Гріко» для того, аби кожен відвідувач почувався   тут зручно, і здійснював покупку високоякісної лакофарбової продукції  у комфортних умовах.

Довідка: фірмові салони «Śnieżka» від відомого виробника лакофарбових матеріалів ТзОВ «Снєжка-Україна» успішно функціонують у Яворові, Львові, Костополі, Житомирі, Чернігові і Виноградові та облаштовані  за концепцією і стилем міжнародної Групи компаній  «Śnieżka». У Чернівцях фірмовий салон відкрито компанією «Снєжка-Україна» на партнерських засадах з  ТзОВ «Гріко».

#мережамагазинівSniezka

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал