У фірмовому салоні «Śnieżka» - сучасна лакофарбова продукція на будь-який смак

Відтепер тернополяни, які планують ремонтно-будівельні роботи, мають можливість скористатися послугами фірмового салону «Śnieżka», що за адресою: м. Тернопіль, вул. Об'їзна, 12А. У магазині є широкий асортимент якісної лакофарбової продукції Групи компаній «Śnieżka».

Впродовж чотирьох років компанія «Снєжка-Україна» географічно  розширяє присутність фірмових салонів «Śnieżka» в Україні, які  відкриває спільно із своїми бізнес-партнерами. Сучасні європейські магазини лакофарбової продукції вже  працюють у Яворові, Львові, Івано-Франківську, Костополі, Ужгороді, Виноградові, Житомирі, Чернівцях, Харкові, Чернігові, Умані. У Тернополі відкриття фірмового салону «Śnieżka» стало можливим завдяки  співпраці відомого виробника фарб в Україні  з ФОП Помилуйко П.М.

Широкий асортимент виробів, якість продукції, функціонування тонувальної студії – усе це задля задоволення потреб найвимогливіших покупців. У фірмових салонах «Śnieżka» повсякчас центром уваги є споживачі. Тож магазин не лише оздоблений за європейським зразком, але у ньому працюють професійні продавці-консультанти, які   заздалегідь пройшли відповідні навчальні семінари на підприємстві «Снєжка-Україна». «Наша компанія приділяє багато уваги  навчанню персоналу. Адже у  фірмових салонах ключовим фактором є якісний сервіс для покупців. Продавці-консультанти мають вміти не лише приязно зустріти відвідувачів, але і надавати вичерпні консультації та професійні поради, аби покупець зміг зробити правильний вибір продукції для ремонтно-оздоблювальних робіт», - говорить Марцін Ернест, керівник комерційного відділу ТзОВ  «Снєжка-Україна».

У салоні такого формату зручно купувати лакофарбову продукцію і звичайним покупцям, і професійним майстрам. Позаяк відвідувачі отримують усю потрібну інформацію щодо основних нюансів застосування виробів у процесі роботи. Окрім цього, фахівці у магазині допоможуть підібрати кольорову гаму для оздоблення будь-якої поверхні. Водночас магазин забезпечений різними наочними матеріалами, в тому числі і зразками кольорів, що виконані оригінальними фарбами, і це додає зручності та комфорту під час покупки виробів. Зазначимо, у фірмовому салоні «Śnieżka» споживачі знайдуть ґрунтувальні засоби, водоемульсійні фарби, емалі ТМ  Śnieżka, захисно-декоративні імпрегнати, лаки для деревини ТМ VIDARON, а також продукти для утеплення фасадів ТМ FOVEO TECH.


#мережамагазинівSniezka

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал