У світ вийшов другий номер цифрового видання «Dekoratorium»

Приємні новини для всіх, хто цікавиться сучасним світом дизайну та декору – відтепер можна всюди і у будь-який час насолоджуватися вишуканими інтер’єрними рішеннями, свіжими дизайнерськими віяннями та новинками у світі ремонту. Для цього необхідно лише завантажити на свій ґаджет другий номер журналу «Dekoratorium».

Чимало корисних статей, новинки декору, мандрівки інтер’єрами різних країн, ідеї від молодих дизайнерів, поради експертів в галузі ремонту та ще багато змістовної цікавої інформації наповнює сторінки другого номера журналу «Dekoratorium». У порівнянні з друкованою поліграфічною версією зануритися в атмосферу прекрасного ще легше, адже мобільна версія володіє безліччю інтерактивних функцій.
Електронний формат «Dekoratorium» надзвичайно поліфункціональний та простий у використанні. Читачі мають змогу збільшити будь-яке фото, аби розгледіти його в деталях, або ж, натиснувши на виріб групи товарів Sniezka, автоматично перейти на офіційний сайт, щоб ознайомитися з характеристиками та способом застосування будь-якого продукту. Мобільна безкоштовна версія свіжого номера журналу доступна для смартфонів та планшетів українською та російською мовами в  Apple Store або на Google Play.

 другий номер цифрового видання «Dekoratorium»
Журнал «Dekoratorium» прагне бути ближчим до своїх читачів та максимально відповідати їхнім потребам. У сучасному світі тяжко уявити життя без ґаджетів, що завжди під рукою та допомагають отримати бажану інформацію будь-де та будь-коли. Тепер не треба виходити з дому у холодну дощову погоду, аби придбати цікавий журнал. Мобільна версія «Dekoratorium» задовольнить найвибагливіших читачів. Журнал також доступний в онлайн форматі на http://dekoratorium.com.ua/ - україномовний та http://dekoratorium.ru/ - російськомовний, у соцмережах Facebook, Вконтакте, Instagram та на YouTube. Безкоштовний друкований примірник журналу можна замовити на сайтах видання у розділі «Передплата».

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал