Учасники проекту «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!» виграли перші суперпризи

Серпневий розіграш акції від ТМ Sniezka i ТМ Vidaron визначив перших володарів головних нагород – поїздки на 2-х в Об’єднані Арабські Емірати та сертифікату вартістю 20 тис. грн на оновлення оселі. Для інших учасників щасливі скретч-коди від акційних виробів перетворились у сучасні планшетні комп’ютери та смартфони.

В гарячу пору ремонтів компанія «Снєжка-Україна» підтримує прихильників якісної лакофарбової продукції – вручає цінні призи та сертифікати на туристичний відпочинок. Проект «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!» триває вже третій місяць поспіль. 5 переможців щотижня отримують новітні смартфони, а щомісяця відбувається розіграш 5-х планшетних комп’ютерів.

«Екватор» акційного періоду став кульмінацією проекту – визначенням перших головних переможців, які стали володарями сертифікату на 20 тис. грн на комфортне облаштування оселі та путівки для екзотичної подорожі на 2-х в ОАЕ. Сертифікат виграв мешканець м. Дрогобича Андрій Жгута. А путівка у туристичну мандрівку під час розіграшу дісталася Наталії Ситник з Кривого Рогу. Як розповіла новоспечена туристка, фортуна усміхнулась їй дуже несподівано – переможницею проекту вона стала всього за один день. 31 липня п. Наталя придбала Лакобейц TM Vidaron, зареєструвала скретч-код акційного виробу, а вже 1 серпня дізналася про свій виграш.

Для переможців щотижневих розіграшів виграші новеньких смартфонів стали першими у ланцюжку щасливих несподіванок:

«Взагалі рідко беру участь в таких розіграшах. А щоб щось виграти – то це вперше! Не вірив, що можу перемогти, аж поки не побачив прізвище на сайті. Було приємно. Дякую!», – п. Олександр, Рівненщина.

«Буває, що купую лотерейні квитки чи надсилаю різні заявки або етикетки для участі в акціях, але жодного разу ще не вигравав нічого цінного. Тому дякую за гарний приз!», – п. Сергій, м. Чернівці.

Перемогу обидвом учасникам приніс Імпрегнат ТМ Vidaron – п. Олександр використовував цей виріб для відновлення альтанки, п. Сергій покривав ним стіл і стільці. Учасники акції задоволені якістю продукції, відзначають, що вже не вперше використовують захисно-декоративні вироби ТМ Vidaron. Роботу з відновлення деревини проводили самостійно, без залучення майстрів.

Переможці акції, які використовували Лакобейц ТМ Vidaron, також відзначили легкість застосування виробу і відповідність продукції їхнім очікуванням – захист і підкреслену фактуру деревини.

«Малював альтанку біля хати. Люблю природні кольори і колір натуральної деревини – те, що хотів отримати, коли вибирав лак», – п. Орест, Львівська обл.

Переможниця з Кіровограду, п. Наталя, виграла смартфон завдяки вибору готової кольорової фарби Sniezka Nature. Для оновлення кухні обрала колір кориці: «Стіни ще ніколи не малювала, але тут виглядає все просто – фарба вже готова, у разі потреби відтінок можна легко потім докупити».

Проект «Акційні вироби купуй – в Емірати мандруй!» у розпалі. Друга частина цінних призів чекає на своїх переможців. Наступний розіграш 2-х головних нагород – поїздки на 2-х в ОАЕ та сертифікату на 20 тис. грн на оновлення оселі відбудеться 1 жовтня. До того часу – продовжуються розіграші смартфонів та планшетних комп’ютерів.

Нагадуємо: участь в акції можуть взяти покупці захисно-декоративних засобів для деревини Vidaron Імпрегнат: упаковки 700 мл, 2,5 л, 4,5 л, 9 л та Vidaron Лакобейц: упаковки 750 мл, 2,5 л, а також готової кольорової фарби Sniezka Nature: упаковки 2,5 л.

Деталі акції – на сайті http://www.maluj-vygravaj.com.ua/

Відеовраження переможців акції –http://www.youtube.com/watch?v=cT4dbr0nA6o

 

 

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал