Відкриття фірмового салону ТМ Sniezka у Житомирі

У суботу, 29 серпня, відбулося урочисте відкриття фірмового салону ТМ Sniezka. Це вже третій фірмовий магазин лакофарбової продукції відомої польської торговельної марки.

Аналогічна мережа салонів «Sniezka» успішно функціонує у Польщі і їх кількість налічує понад 200 торговельних точок. В Україні цей проект стартував лише минулого року і завоював прихильність  українських споживачів та партнерів компанії «Снєжка-Україна». Спершу фірмові салони було відкрито безпосередньо на території підприємства у місті Яворів (Львівська обл.) і у місті Костопіль (Рівненська обл.).

Відтепер житомиряни мають нагоду купувати якісну європейську лакофарбову продукцію торговельних марок  Sniezka, VIDARON, ACRYL-PUTZ, FOVEO TECH у фірмовому салоні, в якому сервіс обслуговування покупців є на професійному рівні. Адже в магазині працюють продавці-консультанти, які навчалися на семінарах-практикумах безпосередньо в ТзОВ  «Снєжка-Україна».фірмовий магазин SniezkaТому відвідувачі салону завжди можуть розраховувати  на кваліфіковані рекомендації і поради з вибору потрібних лакофарбових матеріалів, підбору і їх поєднання для дизайну різних видів поверхонь, а також покупці отримають усю інформацію з правильного використання виборів, що є дуже важливим аспектом  у процесі ремонтних робіт.фірмовий магазинДиректор з маркетингу компанії «Снєжка-Україна» Оксана Кукурудз під час відкриття магазину, зокрема, зазначила: «Фірмовий магазин оформлений у єдиному корпоративному стилі ТМ Sniezka, але насамперед ми дбаємо про зручність і комфорт покупців. Так, зала салону оснащена торговельно-технічним обладнанням. Продукція на стелажах викладена відповідно за видами матеріалів і торговими марками, що значно полегшує покупцю вибір товару».

Також варто додати, що магазин забезпечений палітрами кольорів, інформаційно-довідковими буклетами – все це допомагатиме покупцям детальніше ознайомитися з асортиментом продукції і стане у пригоді під час покупки виробів. Крім того, у салоні функціонує кольорувальна студія, де досвідчені працівники салону допоможуть відвідувачам обрати відтінки і затонують фарби у будь-який з обраних кольорів.

Слід зазначити, що фірмові салони «Sniezka» ТзОВ «Снєжка-Україна» відкриває спільно із своїми надійними партнерами. У Житомирі фірмовий салон створено на партнерських засадах ТзОВ «Снєжка-Україна» спільно із ТзОВ «Рубін».

Детальніше про подію дивіться на: https://www.youtube.com/watch?v=4AefMMH_O7s

http://www.zhitomir.info/news_150182.html

#мережамагазинівSniezka

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал