Вийшов друком дебютний номер журналу «Dekoratorium»

Слідом за електронними версіями виходить друкований варіант видання «Dekoratorium» для тих, хто цінує класичний формат журналу. Видавцем журналу є компанія «Снєжка-Україна». Нове безкоштовне видання - незамінний порадник для людей, які хочуть зробити свій дім особливим, затишним місцем. Редакція журналу пропонує численні поради експертів, неординарні ідеї оформлення інтер’єру, новинки на ринку матеріалів для ремонту та декору помешкання

 друкований варіант видання «Dekoratorium» Перший номер журналу «Dekoratorium» вміщує матеріали на 44 сторінках, де кожен знайде щось цікаве та корисне для себе. Видання виходитиме двічі на рік посезонно: весна-літо й осінь-зима. Ідея створення журналу «Dekoratorium» - подарувати джерело натхнення для вдосконалення особистого простору, розповісти про тенденції і новинки на ринку інтер'єрного дизайну, представити цікаві роботи українських дизайнерів.

Вийшов друком дебютний номер журналу «Dekoratorium»
Читачі будуть приємно здивовані змістовним наповненням видання, яскравим сучасним дизайном та якістю поліграфії. У першому номері на них чекає безліч приємних сюрпризів, які не тільки тішитимуть око, а й мотивуватимують їх до творчості, нестандартних рішень при оформленні їхнього «маленького комфортного світу»: свіжі відтінки зеленого в інтер’єрі, барвисті аксесуари відомих брендів, інноваційні меблі від молодих дизайнерів, що подарують відчуття легкості та невимушеності інтер’єру, цікавинки з львівських меблевих салонів та арт-бутиків.

Вийшов друком дебютний номер журналу «Dekoratorium»

На своїх сторінках «Dekoratorium» розповідає про креативні ідеї для оформлення літніх терас та балконів у рубриці «Тенденції», надає корисні поради щодо врахування всіх важливих аспектів при оновленні інтер’єру та розповідає про найсучасніші тенденції в облаштуванні бездоганної ванної кімнати у рубриці «Натхнення». У розділі «Порадник» експерти видання допоможуть читачам організувати ідеальне робоче місце вдома, а у рубриці «Добрі манери» є корисні поради, як правильно приймати гостей вдома. Кожного сезону читачам гарантована цікава зустріч з неординарною творчою людиною. У першому номері редакція знайомить читачів з молодим перспективним дизайнером Юлією Кононенко.
www.youtube.com/watch?v=yozvBI5Rq5g


Дебютний номер журналу висвітлює питання з оновлення дерев’яних предметів інтер’єру за допомогою спеціальних емалей та практичні поради експертів щодо надійного захисту деревини. У рубриках «Dekoratorium рекомендує» та «Це варто відвідати» редакція журналу знайомить читачів з новинками у сфері літератури, кіно та музики, розповідає про світові дизайнерські ярмарки та фестивалі.
Журнал «Dekoratorium» можна знайти в будівельних магазинах та маркетах на всій території України. Окрім того,  кожен охочий може самостійно замовити безкоштовне видання. Для цього потрібно лише зайти на веб-сторінку журналу в розділ «Передплата» та заповнити формуляр і безкоштовно отримає примірник видання.
Переглянути видання в режимі онлайн запрошуємо на незмінних інтернет-сторінках:
http://dekoratorium.com.ua/ - україномовний;
http://dekoratorium.ru/ - російськомовний.
Слідкуйте за оновленнями журналу у соціальних мережах за адресами:
Facebook UA https://www.facebook.com/DekoratoriumUA
Facebook RU https://www.facebook.com/pages/Dekoratorium-Журнал-RU/1469217533291220
Вконтакте UA https://vk.com/public67432453
Вконтакте RU https://vk.com/public67432616
Instagram UA: http://instagram.com/dekoratoriumukrainian
Instagram RU: http://instagram.com/dekoratoriumrussian
YouTube UA: https://www.youtube.com/channel/UCgx--MkCQzqU5RhtNr_rLeg
YouTube RU:  https://www.youtube.com/channel/UCb4hKocAeBuHrK-5AM5W3ng

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал