Викладачі профтехосвіти ознайомилися з продукцією ТМ Vidaron

Художнє професійно-технічне училище №14, що у смт. Івано-Франкове, зібрало чималу кількість викладачів профтехосвіти Львівщини на обласний семінар «Удосконалення традиційних технологій в оздобленні та виробництві меблів», який відбувся 19 листопада 2013 року. Також участь у заході взяли учні цього навчального закладу. У рамках семінару викладацько-учнівська аудиторія мала можливість детальніше ознайомитися з виробами ТМ Vidaron.

Цього дня вчителі, майстри профтехучилищ на рівні з учнями навчального закладу мали змогу здобути додаткові знання та отримати консультації щодо застосування інноваційних захисно-декоративних продуктів для деревини в деревообробній галузі. Викладачі профтехосвіти ознайомилися з продукцією ТМ VidaronВикладачі щодня спілкуються з майбутніми спеціалістами і навчають їх важливих засад професії, тому вони повинні іти в ногу з часом, мають бути обізнані з усіма новинками і тенденціям на ринку декоративно-захисних матеріалів для деревини. Оскільки з року в рік виробники лакофарбової продукції працюють над покращенням рецептур виробів і удосконаленням їх експлуатаційних властивостей, впроваджуючи новітні технології у виробництві. Тому майстри та педагоги охоче відвідують різні семінари, конференції, поповнюючи свій багаж знань, і безпосередньо комунікують з виробниками продукції. Часто навчальні професійно-технічні заклади запрошують для проведення презентацій і майстер-класів представників підприємств, які виготовляють продукцію і знають про неї від «А» до «Я». Таким чином, завдяки цьому навчальні програми для учнів набувають сучасних, професійних форм є і цікавими.Викладачі профтехосвіти ознайомилися з продукцією ТМ Vidaron
Компанія «Снєжка-Україна» упродовж року тісно співпрацює з профтехучилищами і радо ділиться з учнівською молоддю і викладачами, майстрами своїми знаннями і досвідом. Під час семінару консультанти з лакофарбової продукції Олег Балаким і Віталій Голубець не тільки розповідали слухачам про сучасну інноваційну лінійку дерево захисних виробів ТМ Vidaron, а ще й наочно демонстрували технічні можливості і характеристики продукції. Присутні залюбки брали участь у практичних навчаннях, власноруч наносячи на дерев´яні поверхні продукти Vidaron. Таким чином кожен з учасників майстер-класу мав нагоду оцінити вироби на практиці. Сподіваємося, що завдяки взаємній співпраці викладачів профтехучилищ і компанії «Снєжка-Україна» виростуть справжні фахівці деревообробної галузі.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал