Визначено переможців новорічно-різдвяного фотоконкурсу від журналу «Dekoratorium»

З 15 грудня 2014 року по 15 січня 2015 року журнал «Dekoratorium» проводив фотоконкурс новорічно-різдвяного декору «Магія святкових барв». Серед 32 учасників компетентне журі вибрало трьох переможців - авторів найкращих фото зі святковим декором, зробленим власноруч.

За умовами конкурсу учасникам слід було надіслати власні світлини прикрашеної ялинки, різдвяного вінка, настінного святкового декору, власноруч зробленої новорічної композиції чи оригінально прикрашеного різдвяного столу. Протягом чотирьох тижнів учасники надсилали свої роботи на електронну пошту журналу «Dekoratorium». Усі охочі могли оцінити роботи на офіційному сайті журналу та на його сторінці у соціальній мережі Facebook. Учасники конкурсу приємно вразили своєю креативністю: підвісна ялинка із декоративних кульок, вінки ручної роботи, прикрашені сухофруктами, горіхами та шишками, ялинка, виготовлена з тканини, гачковані ажурні сніжинки в якості ялинкових прикрас.
Журі у складі представників редакції  журналу і підприємства «Снєжка-Україна» було доволі складно визначити переможців. Фотографії новорічно-різдвяних робіт, які надіслали учасники конкурсу, подарували усім (як відвідувачам сайту, сторінки Facebook, так і членам журі) гарний  настрій і позитивні емоції.  Але у кожному конкурсі повинні бути переможці. Тож перше місце за  зайняла Кива Анна. 2 місце здобув Володимир Партика за цікаве дизайнерське рішення новорічного декору, та 3 місце у Марії Рябоштан за святковість новорічного декоративного вінка. Також журі прийняло рішення вручити заохочувальний приз Людмилі Сингаєвській за участь та креативну реалізацію новорічної аплікації. Усі переможці будуть нагороджені чудовими призами від компанії «Снєжка-Україна»: кольоровим пледом, металевими флешками та горнятками з логотипом компанії.
Журнал «Dekoratorium» вдячний всім учасникам фотоконкурсу за участь. Їхні роботи – це новий ковток натхнення для команди журналу, яка  продовжуватиме дивувати своїх читачів цікавими статтями, неординарними ідеями, корисними порадами з дизайну та декору приміщень, а також обіцяє потішити новими цікавими конкурсами.

1 місцеоригінальний новорічний вінок

2 місце

дизайнерське рішення новорічного декору

3 місце

новорічні іграшки

Заохочувальний приз

новорічні іграшки

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал