Визначено переможців вікторини «Літнє оновлення оселі»

Останні дні літа – ідеальний час, аби наповнити дім барвистими кольорами, вдихнути в нього нове життя та зберегти сонячне тепло на цілий рік.

Цього тижня завершилася вікторина «Літнє оновлення оселі», яку провела компанія «Снєжка-Україна спільно з трьома інтернет-порталами.  Учасники вікторини, відповідаючи на запитання про застосування, властивості лакофарбової продукції, мали нагоду виграти корисні яскраві призи для якісного ремонту та оновлення свого помешкання.

Вікторина тривала впродовж серпня  на трьох онлайн-порталах: на сайті NewsMarketUA – з 4 по 10 серпня, форумі «Дівочі посиденьки» – з 11 по 17 серпня, та будівельному порталі «Будівельна Рада» – з 18 по 24 серпня. У конкурсі загалом взяло участь 345 учасників,  з яких – 69 правильно відповіли на запитання.  Завдання для вікторини складали фахівці компанії «Снєжка-Україна», по 10 запитань для кожного з трьох інтернет-ресурсів. В основному усі  питання стосувалися відомостей про вироби торговельних марок групи  Śnieżka і їх технічні особливості, а також про діяльність відомого виробника лакофарбової продукції в Україні. переможець вікторини Вся інформація, на якій базувалася вікторина,  є  доступною на офіційних сайтах торговельних марок групи Śnieżka  і на сайті компанії «Снєжка-Україна».
Остаточних переможців вікторини «Літнє оновлення оселі» з-поміж тих, хто  правильно відповів на запитання,  визначали за допомогою онлайн-сервісу random.org. Троє щасливчиків отримали яскраві подарунки від компанії «Снєжка-Україна», зокрема, по комплекту продукції для оновлення інтер'єру, що складався з 1 банки кольорової фарби Śnieżka Nature (2,5 л), 1 банки білої фарби Śnieżka Energy (4,2 кг), валика і пензлика.  Володарями таких корисних подарунків стали Наталя Жукова (м.Чернівці), Інна Шашевська (м. Львів) та Валентина Трусан (м. Дніпропетровськ).

Також відомий виробник лакофарбової продукції нагородив заохочувальними призами  5 наступних учасників конкурсу на кожному з трьох порталів, які потрапили у список random.org
Компанія «Снєжка-Україна» висловлює щиру вдячність співорганізаторам вікторини та усім її учасникам  за активну участь та зичить переможцям вдалого легкого ремонту в оселі і приємних вражень від оновленого інтер’єру.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал