Звичайні лавки студмістечка стали арт-об’єктами

26 червня 2014 року в Києві відбулася презентація проекту «ART LAVKI KPI» студентів Київського політехнічного інституту, метою якого було створення нової арт-композиції у вигляді розмальованих лавок на вулиці Політехнічній.

Кожен охочий студент, учень, художник, дизайнер чи просто небайдужий киянин зміг долучитися до проекту, надіславши макет зі своїм дизайнерським баченням декору лавок. Згодом шляхом онлайн голосування для реалізації було обрано найкращі роботи. Розмальовували лавки як і самі студенти, так і художники з досвідом.


Спочатку лавки були ретельно очищені та відшліфовані, згодом структуру деревини захистили ґрунтовкою від руйнівного впливу біологічних факторів, вологи та атмосферних умов. Далі студенти натхненно фарбували лавки білою фарбою, створюючи чисте полотно, яке згодом розмальовували неординарними малюнками. Їх спудеям  підказували креатив і фантазія. Робота над відновленням та декоруванням лавок тривала близько двох тижнів.

Звичайні лавки студмістечка стали арт-об’єктами

Звичайні лавки студмістечка стали арт-об’єктами
Звичайні лавки студмістечка стали арт-об’єктамиДизайн лавок вражає своєю оригінальністю та колористикою: музична лавка, що імітує піаніно; лавка з патріотичними мотивами, що є вельми актуальними на сьогоднішній день; шахова лавка; лавка-вишиванка. Декор деяких лавочок тісно пов'язаний зі студентським життям.

Звичайні лавки студмістечка стали арт-об’єктами

Звичайні лавки студмістечка стали арт-об’єктами

Це, зокрема, лавка з найпопулярнішими хештегами КПІшного інтернету та лавка з відбитками рук самих студентів. Найактивніші учасники проекту були нагороджені сувенірами від спонсора проекту компанії «Снєжка-Україна», яка надала ініціативній молоді фарби для кольорової ідеї.

Звичайні лавки студмістечка стали арт-об’єктами

Підтримка проекту «ART LAVKI KPI» стала чудовою можливістю для компанії «Снєжка-Україна» долучитися до створення оптимістичної атмосфери у студентському містечку, додати натхнення та позитиву студентам, викладачам та простим перехожим, а також покращити благоустрій столиці загалом.




Контакти прес-служби:
м. Яворів, Львівська обл.,                                м. Київ, вул. Вавілових, 9, 
вул. Привокзальна, 1а                                 2-й поверх
Тел.: +38 (03259) 60-161                             Тел.: +38 (044) 453 74 79
e-mail:press.releases@sniezka.ua                   
www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine
www.vk.com/sniezkaua

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал