Активні учасники акції "Вигравай на старті" отримують призи

Всеукраїнська акція "Вигравай на старті" розпочалася ще у травні і триватиме до 30.09.2019 р. включно. Для участі в промозаході потрібно придбати шпаклівку ACRYL-PUTZ ST10 START ГІПСОВА ШПАКЛЮВАЛЬНА ГЛАДЬ 2 в 1 СТАРТ+ФІНІШ (упаковка 2 кг, 2,5 кг, 5 кг, 20 кг) або ACRYL-PUTZ FD12 FASAD ШПАКЛЮВАЛЬНА ГЛАДЬ ЦЕМЕНТНО-ПОЛІМЕРНА (упаковка 5 кг, 20 кг) зі стікером "Вигравай на старті" і всередині упаковки знайти фішку з унікальним акційним Кодом та із зазначенням виду Подарунку. Далі учасник має зареєструвати вказаний кодовий номер за номером гарячої лінії Акції 0800 500 822. За період дії акції чимало активних її учасників стали власниками подарунків від компанії «Снєжка-Україна».


Серед них перемогу здобув і виграв сертифікат на суму 5000 грн. на продукцію ТзОВ «Снєжка-Україна» Євген Попович з м. Надвірна, Івано-Франківської області, який вже отримав вибрані ним вироби на вказану суму. Ось що розповів переможець про участь в акції:

Як давно користуєтеся шпаклівками від ТМ Sniezka ACRYL-PUTZ®?
Є.П: Користуюсь шпаклівками від ТМ Sniezka  ACRYL- PUZ біля 10 років тому,що  вона є зручною у роботі, легко перетирається, еластична. Цим виробом комфортно працювати, тому що не так швидко сохне.

Чому вибираєте саме шпаклівку 2в1 ACRYL-PUTZ® ST10 START для ремонтів? Вибираючи цю шпаклівку, на які властивості Ви насамперед звертаєте увагу?
Є.П: Як я вже говорив, ця шпаклівка зручна в роботі, «не пише», якщо нею шпаклювати гіпсокартон. Водночас вона  сніжно-біла.

Які ремонтно-оздоблювальні роботи виконуєте шпаклівкою 2в1 ACRYL-PUTZ® ST10 START?
Є.П: Шпаклювання стін, стель й гіпсокартону.

Чи Ви знали, що виробник шпаклівки 2в1 ACRYL-PUTZ® ST10 START проводить  акцію «ВИГРАВАЙ НА СТАРТІ»?
Є.П: Дізнався з напису «ВИГРАЙ НА СТАРТІ», який був на мішках  ACRYL – PUTZ.

Чи вірили Ви у перемогу в нашій акції? Коли до Вас прийшло усвідомлення, що Вам справді пощастило і Ви виграли сертифікат на 5000 грн на продукцію ТМ Снєжка?
Є.П: Спочатку - ні.  Пізніше, я  зателефонував на номер, який був вказаний на сертифікаті, і мені повідомили, що я дійсно виграв сертифікат на 5000 грн. на продукцію.

Таким чином, ви маєте змогу отримати продукцію ТМ Sniezka для ремонту.  Які плануєте ремонтні роботи виконувати виробами ТМ Sniezka?
Є.П: Буду шпаклювати стелі та стіни шпаклівкою і фарбуватиму їх фарбами ТМ Sniezka.

Чи рекомендуєте своїм колегам використовувати шпаклівки ACRYL-PUTZ?
Є.П: Завжди рекомендую користуватись продукцією  «Sniezka».

Чи раніше доводилося  брати участь у подібних акціях і перемагати?
Є.П: Ні, тільки цього разу.

Компанія «Снєжка-Україна» щиро вітає Євгена Поповича із виграшем сертифікату на 5 000 грн. на продукцію ТзОВ «Снєжка-Україна» і бажає подальших перемог й вдалих ремонтів.
А для охочих взяти участь в акції нагадуємо:  «ВИГРАВАЙ НА СТАРТІ» триватиме до 30 вересня 2019 року. Більше покупок шпаклівок ACRYL-PUTZ ST10 START і ACRYL-PUTZ FD12 FASAD – більше шансів виграти корисних призів!

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал