Юних різьбярів у фаховому конкурсі підтримала компанія «Снєжка-Україна»

Впродовж двох днів в художньому професійно-технічному училищі ім. Й. Станька, що в Івано-Франковому вирувала творча атмосфера на конкурсі фахової майстерності «Різьбяр по дереву та бересті».

Найталановитіші майбутні спеціалісти з різьбярства Львівщини з'їхалися у цей відомий навчальний заклад, щоб продемонструвати свої професійні навики у цьому ремеслі, яке, незважаючи на сучасні технології, є неповторним і шанованим серед поціновувачів творчості. Звісно,  ініціативу проведення такого заходу підтримали і провідні виробники деревообробної і лакофарбової галузей, зокрема серед них – компанія «Снєжка-Україна».

Юних різьбярів у фаховому конкурсі підтримала компанія «Снєжка-Україна»


20 учасників творчого змагання – це молодь, сповнена натхнення, яка власними руками й за допомогою нехитрих інструментів виготовляє неймовірні предмети з дерева. Для них деревина – це матеріал, з якими вони вміло спілкуються і трансформують його у  найрізноманітніші рельєфні композиції: меблі, ікони, шкатулки, скульптурні фігури, картини і т.і.   Серед учасників здебільшого були хлопці, проте, як виявилося, різьбярством цікавляться та навчаються цьому вишуканому мистецтву і дівчата. Зокрема, у конкурсі взяла участь учениця професійно-технічного училища ім. Й. Станька – Марта Смолинець.

Юних різьбярів у фаховому конкурсі підтримала компанія «Снєжка-Україна»


Щоб  конкурс був цікавим і додав молоді наснаги у творчості, організатори влаштували для юних різьбярів незабутні екскурсії і мандрівки заповідником «Розточчя» та іншими  привабливими місцями. Однак, в рамках змагань проводилися не тільки практичні тури, але і теоретичні, на яких молодь підтвердила засвоєні секрети обраного ремесла. Окрім цього, учні мали нагоду  відвідати семінар і ознайомитися із сучасними матеріалами для захисту і декорування деревини ТМ VIDARON.  Консультант з ЛФП ТОВ «Снєжка-Україна» Віталій Голубець розповів учасникам заходу про особливості виробів відомої торговельної марки, які теж можна сміливо застосовувати у різьбярстві.
Завершилися змагання традиційним нагородженням переможців та врученням призів від спонсорів. Звісно, перемогли найзавзятіші, найнаполегливіші, а, можливо, комусь просто більше пофортунило, проте усі двадцятеро учнів – це фахівці, залюблені у свою справу і витончене мистецтво, вони створюють і примножують красу для усіх людей.

Юних різьбярів у фаховому конкурсі підтримала компанія «Снєжка-Україна»


www.sniezka.ua
www.vidaron.com.ua
www.acrylputz.com.ua
www.sniezkanature.com
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine
http://dekoratorium.com.ua/
http://dekoratorium.ru/
https://www.facebook.com/DekoratoriumUA
https://vk.com/public67432453
https://www.facebook.com/DekoratoriumRU
https://vk.com/public67432616
http://instagram.com/dekoratoriumrussian#
http://www.houzz.com/pro/dekoratoriumrussian

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал