НА САЙТІ WWW.SNIEZKA.UA ЗАПРАЦЮВАЛА НОВА ЗАКЛАДКА

На днях на сайті відомого виробника ТзОВ «Снєжка-Україна» дебютовала нова закдадка https://kariera.sniezka.ua/. Це інтернет-ресурс, який поєднує рекрутингову та іміджеву функції. Його метою є доступна та прозора інформація не лише щодо пропозицій роботи в компанії, але й презентування профілю про її діяльність й організаційні цінності.

Інтернет-ресурс розроблений з врахуванням дотримання єдиної візуальної корпоративної стилістики для компаній Групи «Śnieżka». Закладка складається з п’яти розділів. Перший – під  назвою «Вакансії» міститиме інформацію про нові позиції у компанії. Додамо, що відвідувачі, докладніше знайомлячись  із запропонованими вакансіями, матимуть можливість безпосередньо надсилати  резюме у компанію. Водночас другий розділ «Підбір персоналу» висвітлює покрокову інструкцію процесу рекрутингу на підприємстві. Нова закладка сприятиме шукачам роботи у швидкому доступі до інформації, а компанії «Снєжка-Україна» допомагатиме у пошуку і залученні в компанію найкращих спеціалістів.

У секції «Про нас» розміщені фотографії, які ілюструють діяльність відділів ТзОВ «Снєжка-Україна». У рубриці «Чому ми» графічно виділені переваги компанії «Снєжка-Україна» як одного з великих підприємств України у сфері виробництва лакофарбових продуктів. Водночас відвідувачі закладки матимуть змогу дізнатися і про торгові марки, вироби яких виготовляє наше підприємство і реалізує на українському ринку, а також з графічної візуалізації довідаються, якими соціальними гарантіями й додатковими бонусами забезпечує компанія свій персонал. 

Головне меню та відповідні посилання забезпечують користувачам зручну та зрозумілу навігацію вебресурсом.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал