Різнобарвна Вінниця у День захисту дітей

1-го червня щорічно у світі відзначають Всесвітній день захисту дітей. Тож для маленьких громадян нашої планети у різних куточках світу проводять цікаві заходи. Місто Вінниця вже традиційно організовує для дітей Вінниці святкові дійства.

У перші дні літніх канікул маленькі вінничани мали нагоду незабутньо, захопливо й з користю  провести свій час. У яких тільки атракціонах не випробовували свої таланти і можливості дітлахи. Змагалися діти у надуванні найбільших бульбашок, в усіляких спортивних естафетах. Споглядали разом із батьками фотовиставку, та показ модного дитячого вбрання. Крім того, виявляли свій хист як художники в образотворчому мистецтві. Зокрема, кольоровими фарбами ТМ  Sniezka розмальовували міні-символи міста Вінниці: водонапірну вежу, трамвайчик та будиночок. Згодом ці різнобарвні фігурки прикрашатимуть ігрові майданчики дитячого садочка №27 «Дзвіночок».
Гарного настрою, веселих усмішок учасникам свята додавали виступи музичних колективів міста, тішив маленьких вінничан і аква-грим на їх обличчях. Кожен охочий міг сфотографуватися з аніматорами та велетенським ляльками.
Звісно, що день захисту дітей минув швидко, проте слід щодня пам'ятати про малечу, про їх потреби і можливості. Потрібно щодня приділяти дітям  увагу і розвивати їх вміння й таланти та виховувати їх, аби згодом вони стали гідними громадянами України та неповторними особистостями.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал