Снєжка-Україна серед нагороджених у фінальному етапі Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків-2012"

23 травня у Києві перші особи країни вітали переможців всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2012». До списку номінантів другого туру конкурсу потрапило 7 підприємств Львівщини, серед них - компанія «Снєжка-Україна»

У четвер, 23 травня, у Києві нагороджували найбільш соціально-відповідальних підприємств України за підсумками минулого року. Цього разу у рейтингу «Сумлінні платники податків» змагалось понад 2000 підприємств на регіональному рівні та 351 учасник - на всеукраїнському. Зі сцени концерт-холу «Ereedom» переможців вітали перші особи країни, парламентарі та зіркові гості. Нагородження переможців відбувалося в 11 номінаціях у трьох категоріях: великі, середні та малі підприємства. Як повідомила Асоціація платників податків, за 2012 рік переможці Рейтингу сплатили до бюджету податків на суму близько 14 млрд. грн. Серед 64 переможців було також нагороджено компанію «Снєжка-Україна» в номінації «будівництво» та категорії «великі підприємства». Диплом та головний символ рейтингу – статуетку, отримав заступник генерального директора з виробництва підприємства Михайло Дудич.

У привітанні переможців президент АППУ Валентина Арбузова зазначила, що у залі концерт-холу зібралися люди, від яких залежить благополуччя нашої держави: «Приємно, що ви – переможці рейтингу – продовжуєте нести гідне звання сумлінного платника податків та підтримуєте високі стандарти своєї професії». Атмосферу свята створювали зіркові ведучі та українські естрадні виконавці.

Рейтинг «Сумлінні платники податків» проводиться асоціацією платників податків вже втретє. Нагадаємо, що відбір номінантів відбувається в кілька етапів, серед яких регіональний та всеукраїнський. Окрім головної нагороди рейтингу, компанія «Снєжка-Україна» стала також переможцем у регіональному етапі рейтингу за 2012 рік.

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал