Вирівнюйте стіни і стелі ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ і отримайте 11% шпаклівки безкоштовно!

Ви вже на фінішній прямій щодо вирівнювання стін і стель в помешканні? Залишилися останні штрихи в їхньому опорядженні. Тож скористайтеся вигідною пропозицією від ТзОВ «Снєжка-Україна», придбавши шпаклювальну гладь ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ у акційних ємностях 30 кг, й отримайте 11 % шпаклівки безкоштовно!

Опорядження стін і стель відіграє дуже важливу роль у подальших вдалих ремонтно-декоративних роботах, тому варто ретельно вибирати для цього вироби, звертаючи увагу на їхні якісні параметри і характеристики.  Так ТзОВ «Снєжка-Україна» у своїй асортиментній лінійці пропонує шпаклювальні гладі від ACRYL-PUTZ®, які добре знані серед професійних майстрів. А приваблива акційна пропозиція «11% безкоштовно» допоможе не лише завершити етап шпаклювальних робіт, вирівнявши основи стін і поверхонь, але сприятиме  заощадженню бюджету на ремонт.

ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ… і кожна стіна – це гладка стіна!

Акція діє з 09.10.2023 і до закінчення залишків товару позначених акційними етикетками. Акція діє на території України (за винятком територій, тимчасово окупованих російською федерацією та територій, на яких ведуться бойові дії)

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 4,6 - Кількість голосів: 5
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал