26 березня 2008

Міжнародна виставка «Будівництво і архітектура 2008»

З 25-29 березня 2008 року у м.Києві проходила щорічна міжнародна виставка «Будівництво і архітектура 2008». Sniezka була учасником даного заходу. Участь у виставці дала нам чудову нагоду продемонструвати нашим споживачам нововведення у 2008 році щодо торгових марок «Sniezka» та «Magnat Style».

З 25-29 березня 2008 року у м.Києві проходила щорічна міжнародна виставка «Будівництво і архітектура 2008». Sniezka була учасником даного заходу. Участь у виставці дала нам чудову нагоду продемонструвати нашим споживачам нововведення у 2008 році щодо торгових марок «Sniezka» та «Magnat Style».
На виставці ми презентували нашим Клієнтам та Відвідувачам інноваційні рішення щодо удосконалення рецептури кількох виробів. Результатом співпраці Sniezky з міжнародним науковим концерном DuPont вводиться нова ,світового масштабу технологія Teflon® surface proteсtor на наступну продукцію : латексну емульсію «Снєжка Макс» білий ефект та кольорова, грунт-емалі «Снєжка на іржу», та декоративно-захисні засоби для дерева «Древкорн Форте» та «Лакобейц».
Велику зацікавленість відвідувачів привернула презентація нової торгової марки «Magnat Style». До її складу входять вироби , що дозволяють підкреслити індивідуальність споживача і в той же час надати інтер’єрам неповторного характеру. Magnat Style – це 4 декоративні структури: Венеціанський штучний Мармур, Класичний Мармур, Венеціанська Глинка та Травертин.
Велику увагу відвідувачів привернув наш стенд, за який ми отримали від організаторів виставки «Будівництво і архітектура 2008» Диплом за найкращу презентацію нашої продукції.
Щиро хочемо подякувати всім нашим Клієнтам та Споживачам , які під час виставки відвідали наш стенд.

Використовуємо файли cookies, щоб полегшити використання нашого сервісу. Якщо не хочете, щоб файли cookies були записані на Вашому пристрої змініть налаштування вашого браузера. Ознайомтесь з нашою політикою конфіденційності..