28 листопада 2012

Журнал "У барвах" отримав диплом конкурсу "Найкраще корпоративне медіа України"

Відбір видань-переможців щорічного конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України» відбувається за критеріями здатності видання сформувати образ компанії, повпливати на сприйняття бренду, творчого підходу в реалізації, наявності ексклюзивних елементів контенту чи дизайну. Журнал «У Барвах» компанії «Снєжка-Україна» здобув диплом у номінації: «За збереження та примноження традицій бренду, формування лояльності до компанії, системну та професійну побудову корпоративної культури». До складу журі конкурсу увійшли представники видавничих домів, фахівці у сферах маркетингу, реклами, PR та управління персоналом.
Над створенням кожного номера корпоративного журналу компанії «Снєжка-Україна» працює редакційна колегія, до складу якої входять творчі працівники підприємства, фахова команда дизайнерів з Польщі та України, а також професійні журналісти. Особливістю видання «У Барвах» є поєднання інформації професійного характеру: про продукцію, новинки компанії, спонсорські проекти, та матеріалів, близьких для кожного працівника: корпоративні свята, розмови з відомими людьми, корисні поради щодо побуту та відпочинку.

Використовуємо файли cookies, щоб полегшити використання нашого сервісу. Якщо не хочете, щоб файли cookies були записані на Вашому пристрої змініть налаштування вашого браузера. Ознайомтесь з нашою політикою конфіденційності..