18 листопада 2011

ТМ Śnieżka відзначена медаллю «Вибір року 2011»

Церемонія нагородження переможців 2011 року та святковий концерт на честь вшанування провідних торгових марок в Україні традиційно проходила у Національному палаці мистецтв «Україна». Урочистості відбулися у суботу, 12 листопада. В Україні фестиваль-конкурс «Вибір року» проводиться вже 11 років поспіль. Основна мета проекту – популяризація найкращих товарів і послуг, які легально присутні на українському ринку, а це, в свою чергу, допомагає споживача орієнтувати у виборі високоякісних виробів та послуг, а виробника конкурс стимулює до подальших перемог, успіхів та лідерства. Вибір переможців у різних товарних категоріях здійснюється  прозоро та об'єктивно, на основі всеукраїнського маркетингового дослідження споживчих уподобань, якісних характеристик виробів і послуг, всебічної оцінки позиції товару на ринку.
Компанія «Снєжка-Україна», яка представляє в Україні відому у східній Європі ТМ Śnieżka, поповнила свій портфель нагород ще однією медаллю «Вибір року» (для підприємства це вже шоста нагорода цього престижного міжнародного проекту, що відбувається в Україні.) За підсумками всеукраїнського маркетингового дослідження щодо визначення кращих товарів та послуг в Україні 2011 року, компанію ТзОВ «Снєжка-Україна» було визнано кращим виробником року, отримавши 30,3 бала. Ця комплексна оцінка складається із результатів опитування населення, експертів, рекламістів, Високого журі та Оргкомітету фестивалю. Отримана відзнака – це не просто високе досягнення, а, насамперед, чимала відповідальність перед українськими споживачами, які обирають вироби ТМ Śnieżka за якість, якій довіряють.

Використовуємо файли cookies, щоб полегшити використання нашого сервісу. Якщо не хочете, щоб файли cookies були записані на Вашому пристрої змініть налаштування вашого браузера. Ознайомтесь з нашою політикою конфіденційності..