25 березня 2015

Новий дизайн упаковки фарби Sniezka Satynowa

Для багатьох споживачів вибір і покупка фарби для інтер'єру викликає стрес. Велика кількість доступних на ринку рішень є причиною того, що подекуди важко розібратися і віднайти потрібний колір і продукт з-поміж широкого асортименту.

Ідучи назустріч очікуванням споживачів, група «Sniezka» розробила нові упакування для фарби Sniezka Satynowa, які значно полегшують вибір продукту.


Відтепер упаковка фарби для інтер'єрів  Sniezka Satynowa 2,5 л і 5 л має новий дизайн. Зміни відповідають потребам і очікуванням споживачів, які спеціалісти  АТ «Фабрика Фарб і Лаків «Sniezka» перевірили  у точках продажу з допомогою дослідницької технології «айтрекінг», і проаналізували процес покупки й чинники, що впливають на вибір продукту.
На оновленій упаковці продукту Sniezka Satynowa є великий стікер з читабельною інформацією про основні параметри продукту. Фарбу випущено в металевій банці, завдяки якій буде збережено її якісні характеристики.
Sniezka Satynowa – це високоякісна фарба для інтер'єрів, виготовлена на базі інноваційної технології Teflon® surface protector та добірних смолах. Завдяки унікальній формулі створює стійке покриття, яке сприяє ідеальному вигляду стін. Фарба має чудові властивості, тому сатинове покриття стін  є стійкими до миття (у 5 разів стійкіша до миття, аніж стійкі до миття  латексні фарби за стандартами PN-C 81914). З поверхні, пофарбованої виробом  Sniezka Satynowa, легко усувати плями і забруднення.

Галерея:

Використовуємо файли cookies, щоб полегшити використання нашого сервісу. Якщо не хочете, щоб файли cookies були записані на Вашому пристрої змініть налаштування вашого браузера. Ознайомтесь з нашою політикою конфіденційності..