13 грудня 2012

Співпраця між Новояворівським професійним ліцеєм та компанією «Снєжка-Україна»

Саме у цьому закладі під час навчального процесу навчають учнів не тільки теоретичних премудростей, а більше часу виділяють для проведення практичних занять. Адже викладачі добре розуміють, що практичне застосування отриманих знань – це найкращий метод, аби в майбутньому молоді люди здобули хороший фах, відбулися у своїй професії, стали майстрами своєї справи і повсякчас були конкурентоспроможними на ринку праці. А щоб навчання у ліцеї було цікавим та корисним для юні, керівництво закладу налагоджує тісну співпрацю з різними відомими підприємствами та організаціями, фахівці яких проводять для учнівської молоді практичні семінари, майстер-класи. Таким чином вихованці ліцею дізнаються про сучасні тенденції в архітектурі, дизайні інтер'єру, фасаду, на ринках деревообробної та будівельної галузях, про інноваційні технології, що застосовуються у новітніх продуктах та матеріалах.

Так, нещодавно учні Новояворівського ліцею, які здобувають професії: штукатур-маляр, муляр-штукатур-плиточник, монтажник гіпсокартонних плит, столяр-будівельний тесляр, взяли участь у майстер-класах, які проводили фахівці компанії «Снєжка-Україна» - консультанти з лакофарбової продукції Олег Балаким та Віталій Голубець. Практичні курси тривали три дні і були присвячені темі щодо ремонту та оздоблення інтер'єрів виробами ТМ Sniezka (водоемульсійні фарби та емалі), ACRYL-PUTZ (шпаклівки та ґрунтовки), VIDARON (деревозахисні засоби), MAGNAT (декоративні штукатурки). Під час занять працівники компанії «Снєжка-Україна» розповідали слухачам про особливості та технічні характеристики кожного конкретного виробу, а учні мали нагоду на практиці демонстрували свої вміння з техніки нанесення лакофарбових матеріалів та декоративних ефектів. Після кожного курсу теоретично-практичного навчання юні спеціалісти спробували свої можливості у конкурсі на краще засвоєння викладеного матеріалу. Уважні та активні перемагали та отримували пам'ятні сувеніри.  Наступного року, в кінці січня, компанія планує організувати безкоштовні професійні практичні курси щодо удосконалення навиків та вмінь з техніки нанесення лакофарбових виробів ТМ  Sniezka для усіх охочих мешканців Яворівщини.  Також підприємство продовжуватиме співпрацю з Новояворівським професійним ліцеєм та іншими спеціально-технічними закладами України, яка буде корисною для підготовки майбутніх кваліфікованих кадрів будівельної галузі.

Використовуємо файли cookies, щоб полегшити використання нашого сервісу. Якщо не хочете, щоб файли cookies були записані на Вашому пристрої змініть налаштування вашого браузера. Ознайомтесь з нашою політикою конфіденційності..