5 червня 2015

ТМ Sniezka стала партнером флешмобу із розпису найбільшого українського рушника

3 червня фестиваль «Країна мрій» спільно з фестивалем повітряних куль «Монгольф’єрія» влаштували флешмоб із розпису найбільшого українського рушника у Київському державному інституті декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука. Фарбу для цього кольорового дійства надала компанія «Снєжка-Україна».

На заході усі охочі могли відчути себе  частинкою барвистої акції та внести свою лепту у створення нового  рекорду України.  Розфарбовуючи полотно розміром 15х50 м, учасники використали понад 200 л фарби ТМ Sniezka.
Незважаючи на яскраве сонце та спеку, усі присутні із величезною радістю та задоволенням долучалися до розмалювання рушника.  Шедевр створювався із посмішкою на вустах і танцями під пісні українських виконавців.
Допомагали киянам в розписі студенти-художники Київського державного інституту декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука. 
За словами натхненника  флешмобу Олега Скрипки, рушник під час фестивалю «Країна мрій» піднімуть у небо на повітряних кулях, щоб вся столиця стала свідком нового українського рекорду, який зареєстрували представники Книги рекордів України.
Крім того, гостей заходу запросили долучитися до майстер-класу з каліграфії, що одночасно відбувався  із флешмобом.
Нагадаємо, що цьогорічний фестиваль «Країна мрій» відбудеться 20-21 червня у «Пирогово», під час якого розписаний рушник замайорить у небесній блакиті.

Галерея:

Використовуємо файли cookies, щоб полегшити використання нашого сервісу. Якщо не хочете, щоб файли cookies були записані на Вашому пристрої змініть налаштування вашого браузера. Ознайомтесь з нашою політикою конфіденційності..