15 років успішної діяльності ТзОВ «Снєжка-Україна» на ринку фарб в Україні

18 листопада 2014 року компанія «Снєжка-Україна» відсвяткувала 15-річний ювілей. Діяльність компанії на ринку України розпочинається з 1999 року, і сьогодні підприємство є провідним виробником лакофарбової продукції. У рамках святкування ювілею відбулося також урочисте відкриття новозбудованого офісу.

відкриття нового офісу

На святкуванні прибули гості з Польщі, зокрема засновники і власники підприємства, представники місцевої влади та ЗМІ, представники місцевого духівництва, працівники та друзі компанії.

15-річчя компанії Снєжка-Україна

До Яворова на святкування завітали також Генеральний консул Польщі у Львові Ярослав Дрозд та консул Єжи Тімофіюк.

15-річчя компанії Снєжка-Україна
Урочистість розпочалася із торжественного відкриття  офісу з традиційним перерізанням символічної стрічки, яке здійснили Президент Групи компаній «Sniezka» Пйотр Мікрут та генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна» Марек Павлусь. Парохи місцевих храмів освятили новозбудоване приміщення офісного комплексу.

15-річчя компанії Снєжка-Україна

Згодом святкування продовжилося у конференц-залі. Після виступів представників правління та керівництва компанії  відбувся показ корпоративного фільму Sniezka, завдяки якому глядачі у залі мали нагоду поринути в історичне минуле підприємства «Снєжка-Україна» та ознайомитися з  успішним розвитком і  досягненнями компанії за 15 років  в структурі Групи компаній «Sniezka».

Найціннішим для компанії  є її персонал,  тому на святкуванні ювілею було відзначено та нагороджено  працівників, які працюють на підприємстві з часу його заснування,  і безпосередньо були творцями його літопису. Саме їхня наполегливість та відданість праці є основним фундаментом успіху компанії. пісочна анімація за мотивами історії  компанії
Яскравим  завершенням свята стала пісочна анімація і великий святковий торт. Приємним акомпанементом дійства була легка інструментальна музика у виконанні струнного квартету.

святковий торт
За 15 років своєї діяльності компанія «Снєжка-Україна» стала лідером у виробництві лакофарбових виробів, в тому числі, у сегменті водоемульсійних фарб.

пісочна анімація

Щорічно підприємство динамічно розвивається і з перспективою дивиться у майбутнє: постійно розширює асортимент продукції, модернізує виробничі лінії, розвиває логістичну службу. Компанія «Снєжка-Україна» невпинно підтримує свій авторитет та визнання, орієнтуючись на потреби і очікування споживачів.

музей історії компанії снєжка Україна

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал