Акція! Śnieżka EKO на 15 % більше

Весна – час не лише для того, щоб задуматися про опорядження квартир, будинків, але також це активна пора, аби зайнятися ремонтними роботами. Тим паче, весняне оновлення інтер’єру не лише сприятиме наведенню ладу в помешканні та створенню затишку, але додати йому свіжості та сучаснішого вигляду.

Допоможе оновити поверхні стін і стель матова акрилова фарба Śnieżka EKO. З 07 березня стартувала акція, яка пропонує покупцям отримати на 15% більше фарби Śnieżka EKO, купуючи упаковку ємністю 16,1 кг за ціною упаковки 14 кг. Таким чином, споживач заощаджує кошти й має змогу пофарбувати більшу площу поверхні.

Тож шукайте у будівельних магазинах, гіпермаркетах й торгових центрах акційну упаковку матової акрилової фарби для стін і стель Śnieżka EKO ємністю 16,1 кг та потурбуйтеся про якісне весняне оновлення свого інтер’єру та заощадження коштів.

Акція діє з 07.03.2023 і до закінчення залишків товару позначених акційними етикетками. Акція діє на території України (за винятком територій, тимчасово окупованих російською федерацією та територій, на яких ведуться бойові дії)

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 4,7 - Кількість голосів: 7
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал