Акційна пропозиція від Śnieżka Platinium®

Зовсім нещодавно на українському ринку лакофарбових матеріалів впроваджено нову лінійку високоякісних фарб для інтер'єрів Śnieżka Platinium®. У колекцію входить шість виробів, кожен з яких має відповідне призначення. Продукти виготовлені з врахуванням потреб найвимогливіших споживачів. Тож фарби лінійки вирізняються хорошими властивостями й технічними параметрами.

Впродовж жовтня кожен споживач, який планує найближчим часом опорядження свого помешкання, має змогу скористатися акційними пропозиціями від компанії «Снєжка-Україна» і на власному досвіді переконатися у тому, що нові продукти Śnieżka Platinium® - це рішення для сучасного ремонту і декорування інтер'єру, адже  фарби створять  відмінне покриття поверхні. Водночас акція, яку проводить компанія, дозволить покупцям заощадити кошти.

Таким чином, споживачі, які купуватимуть з 01 жовтня 2018 року по 31 жовтня 2018 року 10 л фарби Śnieżka PLATINIUM® MODERN або Śnieżka PLATINIUM® CLASSIC, отримають у дарунок фарбу для стель Śnieżka PLATINIUM® CEILING 2,5 л. Для покупців, які планують ремонт дитячої кімнати, доречною буде купівля 10 л фарби Śnieżka PLATINIUM® KIDS, відповідно вони отримають у дарунок фарбу з ефектом шкільної дошки Śnieżka PLATINIUM® MAGIC 750 мл. Це дасть можливість батькам створити цікаву творчу зону для дітей, які проводитимуть дозвілля з користю і неодмінно втілюватимуть свої найсміливіші ідеї.

Акційна пропозиція від  Śnieżka Platinium® чинна у торгових точках, в тому числі фірмових салонах і спеціалізованих магазинах «Śnieżka».

Галерея:

Оцініть статтю:
Середня оцінка: 0,0 - Кількість голосів: 0
Роздрукувати
Основний
канал
Корпоративний
канал